`Popeye 88 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nick:Spr!Nt Wiek:16 Doświadczenie:6/10 Dlaczego ty: Lubie zajmować się pracami graficznymi i sprawia mi to przyjemność i bo jest mało grafików Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akinori 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 W sumie jest na tak, można dać Ci szansę skoro masz chęć wykonywania prac na forum. Chociaż musisz popracować, bo prace nie są perfekcyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Doświadczenie nie zadowala powiem Ci, nie wiem, jestem na tak, myślę że powinien każdy dostać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jestem na malutkie TAK. Muszisz sie jeszcze sporo nauczyc. Czytaj tutoriale i takie tam. Pierwsza i ostatnia praca z tych pięciu mogą być. Druga no też jakoś. Trzecia i czwarta - kosz. Ale będąc grafikiem sporo się z czasem nauczysz. I wedlug mnie napis pasuje tylko w pierwszej pracy w innych do wymiany. Polecam zarejesrować się na jakieś forum graficzne. Podglądać lepszych i czerpać od nich nauki. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mimo iż zapotrzebowanie na grafików jest ja daje nie Prace są totalnie do dupy(bez urazy) tam nic nie ma Stocki + Napisy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak samo jak kolega wyżej napisał, siedziałem już trochę w tej branży i Twoje prace są wykonane na odpierdziel, 5 minut i zrobione. Dlatego jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie wykonaj kilka prac w zleceniach i dopiero potem służy podanie. Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi