JayMcKenzie 393 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Imię: KubaWiek: 15 (rocznikowo 16 )Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): ponad 5hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Nie mam zbyt dużego doświadczenia, lecz lubię pisać różne materiały na temat, o którym mówi się na całym świecie.Znajomość z większością użytkowników: Sądzę, że większość osób na forum mnie zna, jestem tutaj kilka miesięcy i przebywam na forum niemal codziennie.Dlaczego ja? Jestem osobą, która nie ma większych problemów z gramatyką i ortografią. Uważam, że w pełni nadałbym się na posadę redaktora. Wszyscy redaktorzy skupiają się na wywiadach, lecz ja więcej uwagi poświęcałbym różnym wpisom na temat "otaczający" całą ziemię. Pozdrawiam, Jay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Na Nie Bardzo słaba aktywność na forum, słabe doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No to Kuba powiem Ci wymagania są, doświadczenie mnie trochę nie pokoi, ale każdy kiedyś zaczynał Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi