Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 de_barcelona de_alexandra de_52leon Z twoich propozycji w grę wchodzą tylko te 3 mapy. Dziś wieczorem zmienie mapcykl i dodam prawdopodobnie ze 2 nowe mapy ( będę stopniowo je wprowadzał ) de_blue jest wgrana więc można ją dodac w każdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 zmieniłeś ten MC? bo zmian nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 zmieniłeś ten MC? bo zmian nie widać Święta były.. Wiem, że miałem dodac przedwczoraj no ale jak widac zapomniałem. Mapcykl zmieniony. Wygląda on tak: de_dust2_2015 de_office_rats de_verso cs_italy de_nuke_rarea de_blue cs_assault_double de_dinaunion de_westwood_newstyle de_rats_bedroom de_sunny cs_my_mansion_2014 de_cs16 de_museum de_barcelona de_cbble de_dreamdust cs_max de_inferno de_gregori_maians Nowe mapy zostały oznaczone kolorem czerwonym. Jest ich dużo, parę jest starych lecz większośc była tylko raz w mapcyklu. Z tych co proponowaliście nie dawno wgrałem z 6 map i zostały dodany do mapcyklu, za chwile będzie restart serwera i mapcykl zacznie działac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 cs_max za mała i ludki pouciekały mansion - lipa straszna, na estate przynajmniej jest się za czym schować a tutaj same pustek DWA(!) pokoje a może raczej piętra oraz schody... museum - przeca ta lipa już była mapki leciały w kolejności: westwood, (przeskakuje ratsy), sunny, mansion, (przeskakuje 16), museum, (przeskakuje barce, cbble, dreamdust), max oraz inferno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 cs_max za mała i ludki pouciekały mansion - lipa straszna, na estate przynajmniej jest się za czym schować a tutaj same pustek DWA(!) pokoje a może raczej piętra oraz schody... museum - przeca ta lipa już była mapki leciały w kolejności: westwood, (przeskakuje ratsy), sunny, mansion, (przeskakuje 16), museum, (przeskakuje barce, cbble, dreamdust), max oraz inferno. Wszystko dziś ogarnę.. Pewnie jakaś inna mapa miała podobne pliczki i niektóre mapy po prostu nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 cs_max jest git, już kiedyś była ta mapa i ja jestem zdania by została , a museum to jestem za by była usunięta, praktycznie wszyscy co grają na serwerze jej nie lubią :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 max nie jest zły ale nie da się tam grać więcej jak 3v3 a i tak już wtedy ciasno jest. wczoraj jak ta mapa się zaczynała to po pierwszej rundzie płacz że za mała i na koniec było chyba 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 mapy, których nie widziałem na serwerze: verso blue dinaunion rats_bedroom cs16 barcelona dreamdust co się z nimi stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 czy jest możliwość aby mapy szły w kolejności losowej ? może zabrzmi to jak zbędna opcja ale teraz gdy troszkę mniej zacząłem grać ( i zazwyczaj w tych samych godzinach ) zauważyłem, że ciągle gram 3 / 4 te same mapy.. everyday więc powiedzmy, że ktoś wchodzi wieczorkiem po pracy na godzinkę popykać i codziennie gra powiedzmy (np. assault) to tak.. hmmm dziwnie ? fajnie by było gdyby leciały w kolejności losowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 taka propozycja już była i niestety poległa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 mapy, których nie widziałem na serwerze: verso blue dinaunion rats_bedroom cs16 barcelona dreamdust co się z nimi stało? Przy wgrywaniu innych map, pewnie pliki były podobne i zostały podmienione i mapy nie działają. Zobaczę to dziś. Co do mapcyklu w losowej kolejności to się zastanowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 i zobaczyłeś co z tymi mapkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 i zobaczyłeś co z tymi mapkami? Nie, dopiero zrobię to w weekend gdyż mam teraz dużo spraw na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dodałem nowy mapcykl, mapy które nie działały zostały wgrane na nowo więc nie powinno byc już problemów i powinny działac. de_dreamdust de_office_rats cs_italy de_verso de_nuke_rarea de_dust4ever cs_assault_double de_rudnik de_westwood_newstyle de_dinaunion de_blue de_barcelona de_perfect_inferno de_winteraztec cs_office de_eldorado de_cs16 de_dust2002 de_rats_bedroom cs_italy2 Do niedzieli pojawi się informacja dotycząca rocznicy serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dodałem nowy mapcykl, mapy które nie działały zostały wgrane na nowo więc nie powinno byc już problemów i powinny działac. de_dreamdust de_office_rats cs_italy de_verso de_nuke_rarea de_dust4ever cs_assault_double de_rudnik de_westwood_newstyle de_dinaunion de_blue de_barcelona de_perfect_inferno de_winteraztec cs_office de_eldorado de_cs16 de_dust2002 de_rats_bedroom cs_italy2 Do niedzieli pojawi się informacja dotycząca rocznicy serwera. przeczytalem tego posta wchodze na serwer a tam mapa de_museum XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 przeczytalem tego posta wchodze na serwer a tam mapa de_museum XD Może jeszcze wtedy nie był wrzucony nowy mapcykl. Proszę od teraz sprawdzac czy dobrze mapy lęcą i dac mi tu znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) mapa de_rats_bedroom ma za mało spawnów zabija na początku rundy , i ludzie z niej uciekają Edytowane 2 Maja 2015 przez ninjahack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 a właśnie widzisz zapomniałem o niej respów ma bodajże po 7 czyli faktycznie za mało ale ludzie uciekają z niej raczej z tego powodu że jeżeli nie gra się klasą z szybkością czy wysokimi skokami to wejście na BS'a (chyba jest tylko jeden) zajmuje wieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Możecie podawać propozycje nowych map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 masz w tym temacie pełno propozycji, które jeszcze nie były na FTPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi