Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Mnie by zachęciła też większa szansa na drop many. Opis itemków : /Itemy i Run: /runy Więcej darmowych klas demony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mnie do grania zachęciły by darmowe premki i większy drop many . Jak na razie nie mamy w planach nowych klas, a z maną pomyślę. Mnie by zachęciła też większa szansa na drop many. Opis itemków : /Itemy i Run: /runy Więcej darmowych klas demony UP. Opis itemów odpada, mówiłem już, a opis run będzie zrobiony jak będę miał czas. Klas nowych nie mamy w planach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vide Cul Fide 2 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Oslabienie troszke gildi bo sa za dobre albo zmienic trudnosc zdobywania kamieni, ktore sa potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Z gildią pomyślę, co do kamieni to i tak lecą dosyc wolno + zwiększyliśmy wymaganie na rozwinięcie 2x expa. Wcześniej kosztowało to rozwinięcie 250 kamieni, a teraz 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vide Cul Fide 2 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zwiekszenie % lotniecia runy zeby gracz bez vipa mogl ja zdobyc np w ciagu 3 map a nie jak wbije 30 lvl to 1 runa ;D Wiem bo sam gralem bez vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zwiekszenie % lotniecia runy zeby gracz bez vipa mogl ja zdobyc np w ciagu 3 map a nie jak wbije 30 lvl to 1 runa ;D Wiem bo sam gralem bez vipa. Nie ma takiej możliwości jest 1% i będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoGuE 0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mnie by zachęciło 25k expa na klase ktoro chcemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mnie by zachęciło 25k expa na klase ktoro chcemy. Żartujesz sobie chyba. Myślisz, że ja nie mam co robic tylko rozdawac wam expa.. Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mnie zniechęciło by usunięcie expa od 21 do "9" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mnie zniechęciło by usunięcie expa od 21 do "9" Zniechęciłoby? Exp jest dodany x2 21-9 więc nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jest błąd bo exp x2 jest aktywny nawet po 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @up dobrze gada 2xexp zaczyna się o 22 a nie o 21 i kończy o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @up dobrze gada 2xexp zaczyna się o 22 a nie o 21 i kończy o 11 Głupka ze mnie nie rób. Exp się zaczyna o 21 a co do zakończenia to nie wiem bo -_- dał chyba do 12 czy coś takiego, a teraz nie mam możliwości nawet FTP otworzyc i zobaczyc do której jest exp. Proszę do mnie na PW nie pisac do niedzieli bo nie otrzymacie odpowiedzi, nie mam jak się zając sprawami technicznymi itp. W sprawach technicznych serwera piszcie do -_- / rybaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dobra . Ty wiesz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mnie by zachęciła lepsza znajomo$ć map Gdyż gracz Vide Cul Pipe uważa że na fy_snow cztery $rodkowe filary to txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mnie by zachęciła lepsza znajomo$ć map Gdyż gracz Vide Cul Pipe uważa że na fy_snow cztery $rodkowe filary to txt To nie są tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 a mnie by zachęciło takie coś : zamiast gildii - party (max 4 osoby włącznie z założycielem) Menu po wpisaniu /party : 1. Załóż party 2. Rozwiąż party 3. Wpłać kamienie Wpłać kamienie - wpłacamy kamienie dla większego expa z party 100 kamieni - exp x 2 250 kamieni - exp x 3 750 kamieni - exp x 4 coś takiego i jakby ktoś wpłacił 100 kamieni to do następnego musiałby wpłacić jeszcze 150 by mieć exp x 3 a potem 500 jeszcze do expa x 4, i dajmy na to zamiast 8 exp'a za killa przez kompana z party dostałby odpowiednio 16 exp'a, 24 exp'a, 32 exp'a. oczywiście daje tylko pomysł na takie coś a H@ mógłby zawsze to troszkę przerobić po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 100 kamieni - 2xexp to mało strasznie lepiej 300kamieni potem 600 i 900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 napisałem na samym dole, że jest to do przeróbki przez H@ jeśli pomysł się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Party odpają, jak dla mnie bezsens. Po za tym te PARTY są gorsze od GILDII. Bo w PARTACH exp się dzieli na pół, a w gildii macie prawie to samo, gdy ktoś z waszej gildii zabije to dostajecie expa. Planuje jeszcze jakieś w następnej modyfikacji Questy do gildii, a po za tym jak to sobie wyobrażacie z tymi kamieniami? I tak party co mape się usuwają... Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ulepszanie expa odpada, gildie które są teraz przypominają party. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 750 kamieni- exp x4 W grze to by było odskocznie w expieniu w godz 22-11. Gdyż ; Kładąc pake już nie wiem dokładnie dostaje się 70 expa W godz 22-11 exp x2 = 140 za pake Pieścień expa x2 + bonus = 280 ( a daje już ponad 500 więc jakiś błąd) Gildia x4 + bonus + pierścień = 1120 ( a błąd w powyższym może pociągać za sobą kolejne /zakładając może być 2000 za pake...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 750 kamieni- exp x4 W grze to by było odskocznie w expieniu w godz 22-11. Gdyż ; Kładąc pake już nie wiem dokładnie dostaje się 70 expa W godz 22-11 exp x2 = 140 za pake Pieścień expa x2 + bonus, = 280 ( a daje już ponad 500 więc jakiś błąd) Gildia x4 + bonus + pierścień = 1120 ( a błąd w powyższym może pociągać za sobą kolejne /zakładając może być 2000 za pake...) Nie ma żadnego błędu zrozum to. Pewnie jesteś w gildii, w której jest 2x exp. Nie ma możliwości błędu bo nikt w tym nie grzebał. Co do part i rozwoju expa się już wypowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jeżeli nie ma błędów to to jest normalne jak ninja z archami zabijając wroga otrzymuje po 700expa. Bez żadnych bonusów / pierścień, gildia / tylko exp x2 w godzinach. Tu jest jakiś błąd ale to na korzyść dla niektórych Ja tu jeszcze pokombinuje jak jeszcze więcej wyciągnąć. Jeszcze poruszę jeden temat; Statystyki w gildiach zostały usunięte aczkolwiek w bazie zostały // gracze będąc przypisani do gildii przed usunięciem stat korzystali z nich. A Dalej po usunięciu ich są przypisane do graczy. Im więcej newsów tym więcej problemów. Ja bym zaproponował reset a to by zachęciło ludzi Mimo to że wiem że "dopiero" co wystartował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Staty z gildii nikomu nie zostały patrzyłem kto ile ma HP i nie mają już po 400 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi