Guest Skrillex Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 W dniu dzisiejszym, przeprowadzę wywiad z bRkOoNe - Administratorem najbardziej obleganego serwera sieci cs-classic a mianowicie Cod Moda 45001 lvl. Zapraszam do czytania i komentowania. Redaktor - Skrillex Bohater/ka - bRkOoNe No to jedziemy Na początek powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat, i gdzie mieszkasz. Mam na imie Bartek, mam lat 17 . Mieszkam w Kielcach Chodzisz jeszcze do szkoły? Tak Do której klasy i jakiej szkoły? Chodzę do 1 klasy technikum . A jaki kierunek? informatyk Co cię skłoniło do wyboru takiej szkoły a nie innej? skłoniło mnie kierunek informatyk bo dużo siedzę przy komputerze i dlatego A poza szkołą masz jakieś inne zajęcia? chodziłem na piłkę nożną wcześniej A na jakiej pozycji grałeś? obrońca I dlaczego przestałeś trenować? niestety ale miałem kontuzje i potem nie mogłem wgl wrócić do formy A w jakim klubie trenowałeś? w Koronie Kielce a potem Orlęta Kielce Przejdźmy do życia codziennego. Masz jakieś zwierzę lub rodzeństwo? Rodzeństwo, mam siostrę Starszą czy młodszą? starszą Ok, powiedz nam teraz od jak dawna grasz w Counter Strike'a? w cs to jakoś gram ok 2 lat Z jakiej platformy korzystasz? Steam czy NonSteam? Steam A jaki jest twój ulubiony mod? mój ulubiony mod to cod mod i dr A jak długo już jesteś na Cs-classic? od września 17 A skąd dowiedziałeś się o tej sieci? szukałem fajnego serwera cod mod Jest na forum taka osoba, z którą masz najlepszy kontakt? w sumie to nie Jak oceniasz pracę Administracji? Wszystko jest Ogarnięte. Administracja jest 10/10. Ok. Ostatnie pytanie, które zadaje w każdym wywiadzie. Podoba Ci się na cs-classic i mógłbyś tą siec polecić innym? Tak z chęcią już nie jednemu znajomemu poleciłem tą sieć Ok. Dzięki za wywiad. Miło mi było z Tobą rozmawiać. ja też dziękuje Zapraszam do Komentarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0th1ng 0 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Fajny wywiad 10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NexT 0 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Noo Fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob 0 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks 0 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Wypowiedzi Bartka wydają mi się jakieś wymuszone, na siłę : D Jakby chciał a nie mógł. 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bieberlOve[x] 0 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Przeczytałam wczoraj, a nawet nie oceniłam ;D. Feniks ma w sumie rację co do Bartka, ale ogółem wywiad jest bardzo dobry. 8,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mefisto^^ Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 a ze mną to już nikt nie chce 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Lionel następny z tobą zrobię jak chcesz oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mefisto^^ Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 no to kurdę dawaj xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts