Gość Skrillex Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W dniu dzisiejszym, przeprowadzę wywiad z bRkOoNe - Administratorem najbardziej obleganego serwera sieci cs-classic a mianowicie Cod Moda 45001 lvl. Zapraszam do czytania i komentowania. Redaktor - Skrillex Bohater/ka - bRkOoNe No to jedziemy Na początek powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat, i gdzie mieszkasz. Mam na imie Bartek, mam lat 17 . Mieszkam w Kielcach Chodzisz jeszcze do szkoły? Tak Do której klasy i jakiej szkoły? Chodzę do 1 klasy technikum . A jaki kierunek? informatyk Co cię skłoniło do wyboru takiej szkoły a nie innej? skłoniło mnie kierunek informatyk bo dużo siedzę przy komputerze i dlatego A poza szkołą masz jakieś inne zajęcia? chodziłem na piłkę nożną wcześniej A na jakiej pozycji grałeś? obrońca I dlaczego przestałeś trenować? niestety ale miałem kontuzje i potem nie mogłem wgl wrócić do formy A w jakim klubie trenowałeś? w Koronie Kielce a potem Orlęta Kielce Przejdźmy do życia codziennego. Masz jakieś zwierzę lub rodzeństwo? Rodzeństwo, mam siostrę Starszą czy młodszą? starszą Ok, powiedz nam teraz od jak dawna grasz w Counter Strike'a? w cs to jakoś gram ok 2 lat Z jakiej platformy korzystasz? Steam czy NonSteam? Steam A jaki jest twój ulubiony mod? mój ulubiony mod to cod mod i dr A jak długo już jesteś na Cs-classic? od września 17 A skąd dowiedziałeś się o tej sieci? szukałem fajnego serwera cod mod Jest na forum taka osoba, z którą masz najlepszy kontakt? w sumie to nie Jak oceniasz pracę Administracji? Wszystko jest Ogarnięte. Administracja jest 10/10. Ok. Ostatnie pytanie, które zadaje w każdym wywiadzie. Podoba Ci się na cs-classic i mógłbyś tą siec polecić innym? Tak z chęcią już nie jednemu znajomemu poleciłem tą sieć Ok. Dzięki za wywiad. Miło mi było z Tobą rozmawiać. ja też dziękuje Zapraszam do Komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fajny wywiad 10/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Noo Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wypowiedzi Bartka wydają mi się jakieś wymuszone, na siłę : D Jakby chciał a nie mógł. 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Przeczytałam wczoraj, a nawet nie oceniłam ;D. Feniks ma w sumie rację co do Bartka, ale ogółem wywiad jest bardzo dobry. 8,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 a ze mną to już nikt nie chce 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Lionel następny z tobą zrobię jak chcesz oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 no to kurdę dawaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi