Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: Victa Fans Hool's3. Imię: Jarek4. Wiek: 18 bedzie w lipcu 5. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Czas spędzony na forum: 1d 18h 43m 14s8. Opisać siebie: Lubie sluchac muzyki , grac w pilke oraz w csa. Jestem spokojny 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz adminow moze jest sporo, ale czasami jest tak ze niema zadnego admina, a ja chcialbym wyeliminowac wszystkich cziterow ktorzy graja w tym czasie . Teraz juz szkole skonczylem wiec mam bardzo duzo czasu 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH - spect - ss'y / AIM - odrazu perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie - kick - ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie - ban11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM ~Wiek 16+ / 18 ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) / mam ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze / 48h http://www.gametracker.com/player/Victa%20Fans%20Hool%27s/31.186.82.184:27691/ ~Kultura / jest ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu / jest w jednym palcu ~Aktywność na forum / srednia ale teraz mam duzo czasu wiec bedzie wysoka ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera / ograniecie jest ta sytuacja ktora byla przedtem juz sie nie powtorzy w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Podanie wzorowane moim podaniem idealnie wszystko skopiowane : http://forum.cs-classic.pl/topic/16637-podanie-dudek/ Nic od siebie Dawno Cie nie widzialem jaki na forum i serwerze , podanie, ze tak powiem z dupy ... na NIE pomimo steama wieku i przegranych godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jestem na "NIE" prawie wcale nie widze cie na serwerze a jestem czesto nawet. Pograj troche, daj sie poznać i złóż ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Widziałem cię na serwerze ale jak mówi Maniek BMW pograj trochę a później składaj podania. Teraz jestem na NIE.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Brak spełnionych wymagań, pograj trochę, nabij aktywność wtedy zdanie być może zmienię. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Podanie wzorowane moim podaniem idealnie wszystko skopiowane : http://forum.cs-classic.pl/topic/16637-podanie-dudek/ Nic od siebie Dawno Cie nie widzialem jaki na forum i serwerze , podanie, ze tak powiem z dupy ... na NIE pomimo steama wieku i przegranych godzin Akurat przyznam sie skopiowalem twoje podanie, ale zb ze wszystko pozmienialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUCK YOU. 8 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mogłeś być bardziej kreatywny i napisać swoje podanie ;0 Na razie 51% na tak, ale jakby zostało podanie odrzucone, złóż je ponownie jak już będziesz miał ten czas ps. 17-18 lat i już po szkole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wypowiedz w podaniu ... Skopiowane podanie ... Niby 48h na GT .. Ale na chwile obecną na Nie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na NIE -Niby masz 48h na servie ale prawie cie nie widać na servie i pokazuje to twój GT .. -Wypowiedz w własnym podaniu -Mała aktywność na forum Ps. A z tym adminem to już nie wymyślaj że czasami nie ma, bo zawsze jest jakiś admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na nie. Zakaz wypowiadania się w swoim podaniu, słaba aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nigdy nie widziałem Cię na serwerze. Przyznałeś się do skopiowania podania, tym się zupełnie pogrążyłeś. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na Nie Wypowiadasz się w swoim podaniu Słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na nie. wypowiedz w podaniu czasami Cie widuje na serwie ale no nie zbyt czesto na forum mało aktywny sprobuj za jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 -skopiowane podanie....brakuje mi słów. -widuje Cię na serwerze, pamietam Cię. -plus za steama. Ja bym Ci dała szansa, ale jeden głos pozytywny na resztę negatywną Cię raczej nie ratuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape_s 5 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na TAK! Jest 48h, miało być 20. Forum ponad 1 doba nie jest zle. Ale strasznie denerwuje mnie to ze kilka osob napisało na NIE, a reszta tylko sciagała ich argumenty nie majac swojego zdania tylko bezsensownie nabija posty. Osobiście na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Victa jak chcesz zeby Twoje podanie bylo przez innych obiektywnie odbierane: 1. Napisz je od nowa edytujac Swoj pierwszy post. Kopiowanie od Dudka to byl zly pomysl... 2.Nie wypowiadaj sie w Swoim podaniu. Chcesz komus odpowiedziec EDYTUJ SWOJ PIERWSZY POST pod podaniem dodajac np: @Damian? NL/PL i tutaj dodajesz cos od siebie. 3. http://www.gametrack...6.82.184:27691/ Twoj GT nie wyglada zbyt obiecujaco. Piszesz ze masz duzo czasu,napisz ile dokladnie i kiedy masz zamiar grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jestem na Nie . - teraz coraz rzadziej Cie widze - ze tak napisze nie ogarniasz troche tej gry, by moc adminowac nalezy juz miec jednak jakis spory staż w cs-a ( moim zdaniem ) -jak widac skopiowane podanie od Dudka :< - wypowiedz we wlasnym podaniu - pograj troche wiecej . poznaj przede wszystkim ta grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na nie, ponieważ znów powtórzy się sytuacja, że Twój brat bedzie grał na Twoim steamie i dawał bany każdemu albo nie reagował na cziterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak wszyscy już zdążyli zauważyć, podanie wziąłeś od pewniaka, bo Dudek ma już adma Ciężko jest coś takiego uznać, gdyż tak naprawdę nie wiadomo co jest prawdą, niby wszystkie wymagania spełnione, ale... Mimo Twojego Gametrackera niestety Cię nie pamiętam.. Nie bywasz na serwerze codziennie, a adminem musi być osoba pewna. Z przykrością.. jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruceLee 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Niestety na Nie: -Skopiowane podanie -Mało grasz dziennie. -Mało na forum. -Wypowiadasz sie w podaniu. Zarty? Osobiście wielkie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na Nie, dostałeś już szanse, którą zmarnowałeś (podziękuj bratu) nie potrzebne nam jest narzekanie na administracje i inne tego typu rzeczy oczerniające brak ogarnięcia na naszej sieci serwerów. Zdecydowanie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Noe, słaba aktywność na serwerze jak i forum. Podania skopiowane, wypowiadasz się we własnym podaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przykro mi ale Nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi