BruceLee 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nick : BruceLee Data Zdarzenia :Dziś Osoba/y na które chcesz złożyć skargę :Andre. Opis Sytuacji : A wiec tak skarga leci dla dziecinnego moda andre po 1.Dostałem warna powod:Spammmm.Chcę was zawiadomić mam 2 posty wiec jak moge spamic skoro nie mam 5 postow na sb i 2 posty w tym 1 skarga za spam. Zla sprawa z tym i chce zlozyc skarge jak i i odwołanie i o ukaranie moderatora bo mysli ze mu wszystko wolno Dowód :Jestem na tel bo chciałem zobaczyc forum. Ale z mila checia bym dal bo moderator jak widac wywyzsza sie. Jezeli warn zostanie usuniety bd ok w innym razie nie chce zostac bo dolaczylem dzis mam 2 posty i warna za spam. Dowody u mnie w profilu. Ps:Do pana moda prosze mi pokazac gdzie spamie bo sam niie wiem nawet bo mam 2 posty 1 w podaniu a 2 tak samo w podaniu. Prosze Administracje o zrobienie cos z tym. Sorki za pisownie ale jestem tel. ;)Pozdrawiam Bruce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wypowiedzi w podaniach mają być rzetelnie uzasadnione. Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem. Każdy post musi mieć przynajmniej dwa rzeczowe argumenty. Taki masz wpisany powód. Moderatorzy mogą nadać powód ogólny i podpisać go dla mnie lub ciebie (czyli co dokładnie zrobiłeś), w tym przypadku masz opisane czemu dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruceLee 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wiec nie zostanie mi to usuniete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No jeżeli nieuzasadniłeś swojej wypowiedzi, to postąpiłeś wbrew zasadom, no to chyba jasne, że Ci go nie zdejmą -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruceLee 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dobrze.Prosze o close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi