Gofer 11 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 1. Nick: Gofer 2. Jaki masz poziom na Diablo: 22 3. Imię: Piotr 4. Wiek: 18 5. Znajomośc amx w skali 0/10: 10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Steam 8. Link do swojego GT: Lato sprawdzi bo cos mi nie dziala 9. Opisz: Siebie: No to wiec jestem maniakiem csa mam admina na dd2 i fascynuje sie zielem ;p 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam 11. Ile godzin dziennie możesz poświęcic serwerowi: 5-7 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend): Z rana w południe wieczorem, skonczyłem szkole wiec mam duzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Składka na admina z dniem dzisiejszym jest obowiązkowa - wynosi ona 7,38 zł. Jako iż potrzebujemy adminów, zostajesz przyjęty, pisz na steam: lolipop995 Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi