Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Tutaj będa wypisywane zmiany/poprawki/dodatki na serwerze. 28.04.2014: Nihlathak: - Miał 1 pocisk lustrzany do odbicia - Zwiekszylismy mu te pociski, ma ich aż 2 ! Upadły: - Miał 8% na krytyczne dmg. Ma teraz 10% na krytyczne dmg ! Lord de seis: - Miał 10 regeneracji hp co 3 sekundy. Ma teraz aż 20 regeneracji hp co 3 sekundy ! Pozdrawiam. Zapraszamy do kupowania premek na shop.cs-classic.pl 17.05.2014: - Wgrane nowe rsy - Stare usunięte, dodano nowe. - Naprawiony exp dla top3 najlepszych graczy z mapy. Exp już się zapisuje. - VIP już został naprawiony ! - Exp x2 21-9 został naprawiony ! 21.05.2014: - Wprowadzenie Gildii. - Wprowadzenie kamieni ( potrzebne do rozwinięcia w statach gildijnych 2x expa ) 13.06.2014: - Zmieniony mapcykl, - Dodałem parę nowych map, - Zmieniłem admin chat ( U@ ) , gdy ktoś napisze na u@ mamy odgłos "kury" z cs_italy, bardziej kolorowy chat. ( Przydatne, gdy ktoś zgłasza cheatera, czy coś innego na u@ ) - Dodałem nowe rsy - czerwcowe, ( kolejne będą wgrane na początku lipca ) - Osłabiona klasa: Zjawa - Osłabiona klasa: Diablo - Osłabiona klasa: Lord de Seis 17.06.2014: - Gildie zostały osłabione. Wszystkie statystyki gildijne zostały wyrzucone, z powodu zniechęcania do gry nowych graczy. Zostawiliśmy tylko 2x expa za 500 kamieni + zablokowaliśmy możliwośc oddawania expa na gildie ( Nie będzie już to nam potrzebne i unikniemy bugów, że kradnie nam 2x expa jak oddajemy na gildie expa. Oraz zniknie problem kradzionego expa, że ktoś mi się wbił na konto i oddał całego expa na gildie itd.) 08.01.2014: - Dodana komenda sv_alltalk 1 - Dodana była pare dni temu, lecz informuję was. Co to za komenda? Komenda umożliwiania rozmawianie CT z TT przez mikrofon nawet gdy żyją. - Zmieniono roundsoundy na sierpień. _____________________________________________________________________________________________ 2015 ROK 04.01.2015r: Wgrałem trzy przydatne pluginy - Plugin kickający za ping powyżej: Ustawiłem na 120 - Plugin pokazujący przez kogo zostaliśmy zabici i ile zostało mu hp oraz kogo zabiliśmy. - Plugin ANTY: Obrażanie, Wulgaryzmy. Wiekszośc obraz jak i wulgaryzmów jest zablokowane. Wygląd Ping: DEAD Info: Anty Obrażanie, Wulgaryzmy: 18.01.2015r: - Usunąłem wszystkie świąteczne pluginy, rs'y na razie zostawiłem takie jakie są ( jeśli chcecie je zmienic to proszę o gotową paczkę ) - Zmieniłem całkowicie mapcykl więcej tutaj -> http://forum.cs-classic.pl/topic/17523-propozycje-dodaniausuni%C4%99cia-map-na-serwerze/page-4#entry176505 - Dodałem nowe mapy ( są one w mapcyklu ) - Dziś zostanie ukończony MEGA PORADNIK NEW DIABLO MOD i będzie udostępniony dla was ( Temat na razie jest ukryty i go nie widzicie ) -> http://forum.cs-classic.pl/topic/25534-mega-poradnik-new-diablo-mod/ - Dziś zostanie ukończony Poradnik - Skanowanie Archami i będzie udostępniony dla was ( Temat na razie jest ukryty i go nie widzicie ) -> http://forum.cs-classic.pl/topic/29548-poradnik-skan-archami-co-to-jest-kiedy-to-tak-nazywamy/ Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Fakel Aktualizacja x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zapomniałem was poinformowac w tym temacie, że VIP już został naprawiony ! Wszelki jego opis jest już prawdziwy, wszystko co jest w opisie, jest prawdziwe ! Exp x2 21-9 również został naprawiony ! Zapraszamy do zakupu VIPA, oraz PREMIUM ! 17.05.2014: - Wgrane nowe rsy - Stare usunięte, dodano nowe. - Naprawiony exp dla top3 najlepszych graczy z mapy. Exp już się zapisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 21.05.2014: - Wprowadzenie Gildii. - Wprowadzenie kamieni ( potrzebne do rozwinięcia w statach gildijnych 2x expa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 26.05.2014: - Wgranie mapcycla dziennego oraz nocnego. Dzienny trwa 10:00 - 22:00, a Nocny 22:00 - 10:00 W nocnym jest 10 małych map: fy_ , aim_ , cs_wiocha, de_dust2_long, de_dust2x2 Słucham propozycji map normalnych oraz małych do mapcyklu nocnego w tym temacie: http://forum.cs-classic.pl/topic/17523-propozycje-dodaniausuni%C4%99cia-map-na-serwerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 13.06.2014: - Zmieniony mapcykl, - Dodałem parę nowych map, - Zmieniłem admin chat ( U@ ) , gdy ktoś napisze na u@ mamy odgłos "kury" z cs_italy, bardziej kolorowy chat. ( Przydatne, gdy ktoś zgłasza cheatera, czy coś innego na u@ ) - Dodałem nowe rsy - czerwcowe, ( kolejne będą wgrane na początku lipca ) - Osłabiona klasa: Zjawa - Osłabiona klasa: Diablo - Osłabiona klasa: Lord de Seis ( Opisy pod /klasy ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 17.06.2014: - Gildie zostały osłabione. Wszystkie statystyki gildijne zostały wyrzucone, z powodu zniechęcania do gry nowych graczy. Zostawiliśmy tylko 2x expa za 500 kamieni + zablokowaliśmy możliwośc oddawania expa na gildie ( Nie będzie już to nam potrzebne i unikniemy bugów, że kradnie nam 2x expa jak oddajemy na gildie expa. Oraz zniknie problem kradzionego expa, że ktoś mi się wbił na konto i oddał całego expa na gildie itd.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 08.01.2014: - Dodana komenda sv_alltalk 1 - Dodana była pare dni temu, lecz informuję was. Co to za komenda? Komenda umożliwiania rozmawianie CT z TT przez mikrofon nawet gdy żyją. - Zmieniono roundsoundy na sierpień. Jutro ulegnie zmianie mapcykl. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 27.08.2014 ~ Wgrany nowy plugin Round Sound ~ Dodano nowe RS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 02.09.2014 ~ Usunięty plugin ultimate_sounds_PL (nie działał a wgrany był niby dobrze) zastąpiony został pluginem ultimate_sounds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 09.06.2014 - Zmiana mapcyklu - jak chcecie jakieś inne zmiany jeszcze w mapcyklu pisac tam: http://forum.cs-classic.pl/topic/23152-mapcykl-dzie%C5%84noc/#entry142372 09.06.2014 - Zmiana rs'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) 04.01.2015: Wgrałem trzy przydatne pluginy - Plugin kickający za ping powyżej: Ustawiłem na 120 - Plugin pokazujący przez kogo zostaliśmy zabici i ile zostało mu hp oraz kogo zabiliśmy. - Plugin ANTY: Obrażanie, Wulgaryzmy. Wiekszośc obraz jak i wulgaryzmów jest zablokowane. _______________________________________________________________ Wygląd Ping: DEAD Info: Anty Obrażanie, Wulgaryzmy: Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Fakel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 18.01.2015r: - Usunąłem wszystkie świąteczne pluginy, rs'y na razie zostawiłem takie jakie są ( jeśli chcecie je zmienic to proszę o gotową paczkę ) - Zmieniłem całkowicie mapcykl więcej tutaj -> http://forum.cs-classic.pl/topic/17523-propozycje-dodaniausuni%C4%99cia-map-na-serwerze/page-4#entry176505 - Dodałem nowe mapy ( są one w mapcyklu ) - Dziś zostanie ukończony MEGA PORADNIK NEW DIABLO MOD i będzie udostępniony dla was ( Temat na razie jest ukryty i go nie widzicie ) -> http://forum.cs-classic.pl/topic/25534-mega-poradnik-new-diablo-mod/ - Dziś zostanie ukończony Poradnik - Skanowanie Archami i będzie udostępniony dla was ( Temat na razie jest ukryty i go nie widzicie ) -> http://forum.cs-classic.pl/topic/29548-poradnik-skan-archami-co-to-jest-kiedy-to-tak-nazywamy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi