Tofik.^^ 0 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemka . Jaką drużyne typujecie na koniec ligi ? I podawajcie wyniki które najbardziej was zadowoliły. Ja stanowczo cieszę się z wczorajszego wygrania Barcelony 5:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Oczywicha barcelony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Lionel Messi, Twój nick mówi wszystko . ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja się cieszę, że Borusia wygrała z Realem xD Myślę, że dojdą do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanienormalnY 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja również trzymam kciuki za Borussie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja jestem wiernym kibicem czterech klubów (Borrusii , Realu , Milanu i Chelsea). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja mam to samo zdanie co Skrillex. Nie interesuje się za bardzo piłką nożną, ale jak już mam być za kimś to za BVB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 jedna z nielicznych drużyny która ma pełną ilość punktów jest barcelona i od 3 lat ma cały czas pełną ilość pkt w LM więc barca jest mocna jak zawszepiękny byłby final Barcelona - Borussia bo to są 2 drużyny które nakazują swoje tempo gry i sądzę że taki finał byłby jednym z najlepszych na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Każdy ma swoje zdanie Quicku . Mi np. nie podoba się gra Barcelony i nienawidze oglądać jej meczy (wyjątek Gran Derbi) . Moim wymarzonym finałem będzie starcie dwóch z czterech moich ulubionych drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Chelsea dupy daje Milan również Real też sobie nie za bardzo radzi a Borussia ma wielkie szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Lionel Messi, zgadzam się całkowicie ...Real nie jest już taki mocny , a przynajmniej w tej lidze , Milan po odejściu Ibrahimovića nie daje sobie rady no może i mają Pato ale to dużo im nie daje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULL87 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Barcelona wygra LM i tak ma być a druga musi być BVB a reszta na Bambus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi