Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Opiekun Serwera: Lato ~wOw~ [t] Kontakt: - Steam: lolipop995 Opiekun Serwera: 07 zglos sie Kontakt: - Steam: CZADOMAN Admini Serwera New Diablo Mod: Nick: Masakracja Ostrzeżenia: 0/3 Kontakt: GG, Steam - GG: 50568036 - Steam: Masakracja Nick: Gryzik Ostrzeżenia: 0/3 Kontakt: GG, Steam - GG: - Steam: Nick: Kajman Ostrzeżenia: 1/3 Kontakt: GG, Steam - GG: - Steam: Nick: Omega Gaming | G > SHOCK #s32 Ostrzeżenia: 0/3 Kontakt: GG, Steam - GG: - Steam: Ostrzeżenia można odrobic: - Za dobre sprawowanie mogę odjąc ostrzeżenie. - Za ilośc godzin spędzanych na serwerze moge odjąc ostrzeżenie. - Jeśli nie będzie skarg na admina słusznych też moge odjąc ostrzeżenie. Admini będą rozliczani co do tych punktów ostrzeżen co miesiąc. Jeśli ADMINA aktywnośc na serwerze jest ZEROWA, mam prawo dac ostrzeżenie przed podsumowaniem miesiąca, w którym admin pracował. ( czyli zobaczę, na GT, że admin prawie w ogóle, lub w ogóle nie wchodzi na serwer, ma bardzo mało godzin przegranych to po prostu daje ostrzeżenie) UWAGA: Każdy ADMIN ma obowiązek podania kontaktu do siebie mi na PW do 15 maja ! Edytowane 4 Września 2014 przez Lato ~wOw~ [t] Aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Admina traci: - isovsky.! Powód: Gra więcej na konkurencji niż nas. Kto wie czy to nie jest jakaś pułapka, nie pomaga w rozwoju serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Uzupełniona lista adminów. Dodanie możliwości odrobienia ostrzeżeń. UWAGA: Każdy ADMIN ma obowiązek podania kontaktu do siebie mi na PW do 15 maja ! Admin: MrRemix007 - Otrzymuje dwa ostrzeżenia ( skarga ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ADMIN: Gofer - GT w ogóle Cię nie wyszukuje, otrzymujesz 2 punkty ostrzeżenia. Do 15 maja mam u Ciebie widziec conajmniej 5h przegranych inaczej wylatujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ADMIN: Gofer - Zerowa aktywnośc. Admina zabieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Lista adminów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 ADMIN: Gemciu - otrzymuje jeden punkt ostrzeżeń. ( SKARGA ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ADMIN: Gemciu - otrzymuje jeden punkt ostrzeżeń. ( SKARGA, masz juz 2/3 ostrzeżenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 ADMIN: Gepard. - Otrzymuje 1 ostrzeżenie. Powód: http://forum.cs-classic.pl/topic/18669-ub-0/#entry109185 - Robienie screenów będąc w grze. Tyle razy wam mówiłem, że MACIE wchodzic na specta i oglądac jego akcje jak uważacie, że coś ma robicie screeny, ale na spectcie a nie będąc w grze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ADMIN: Gepard - Traci admina: http://forum.cs-classic.pl/topic/18692-zero-ogarni%C4%99cia/ ( SKARGA ) ADMIN: Gemciu - L 05/25/2014 - 20:31:17: "Gemciu<4075><STEAM_ID_LAN><>" triggered "amx_tsay" (text "takich cweli nie zprawdzam") (color "white") Admin został odebrany obydwóm panom. Na prawdę powiedziałem, że się za was wezmę bo to co na serwerze odwalacie to jakaś makabra. Jak takich cweli nie sprawdzasz, to ja takiego kogoś w teamie nie trzymam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ostrzeżenia za nie przegranie 4h od 9 do 11 czerwca. Vj Dominion = 1 pkt Vide Cul Fide = 1 pkt MrRemix007 = 1 pkt = masz 3/3 ostrzeżenia, przykro mi wylatujesz. Mattheusz <3 = 1 pkt Kajman = 1 pkt Zwalniał się u mnie: - Lafiryndo = pracuje. - Masakracja. Radze się wziąc wam do roboty, bo teraz nie będę się bawił w sprawdzanie i ostrzeganie was po jednym punkciku jeśli zobaczę, że dany admin ma zerową aktywnośc to admina traci automatycznie. Lista adminów zostanie zaktualizowana w weekend. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Lista adminów została zaaktualizowana. Wszystkich adminów proszę o podanie kontaktów do siebie mi na PW do 15 czerwca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ADMIN: Chuligan Gornik Zabrze - zabieram admina, za słaba aktywnośc takiego admina to ja nie potrzebuję. Aktualizacja listy, każdy admin ma obowiązek do 10 września podania mi na PW do siebie kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ADMIN: Chuligan Gornik Zabrze - zabieram admina, za słaba aktywnośc takiego admina to ja nie potrzebuję. Aktualizacja listy, każdy admin ma obowiązek do 10 września podania mi na PW do siebie kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi