Cheaterek 0 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 1. Nick: ChEaTeReK_X2. Imię: Miłosz3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10) 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Nie6. Składka(Tak/Nie):Nie7. Link do swojego GT**: Nie mogę znaleść swojego Nicku 8. Opisz: Siebie Mam na imię Miłosz , i mam 19 lat . Interesuje się e-sportem i sportem . Moja ulubione gra to Cs , a sport to piłka nożna 9. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam ( nie używam )10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: + 4h11. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**:dni robocze od 15 do 22 / Weekend od 9 do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 http://www.gametracker.com/player/ChEaTeReK_X/193.33.176.93:27015/ Na nie konto dla podania- reklamy- czas na serwerze- składka- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie spełniasz wymagań, nie składaj podania. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na nie -Konto dla podania -Nie spełniasz wymagań -Nie widziałem Cię na serwie a jestem codziennie -Reklamy Nadrób obecność na forum jak i na serwie, spełnij wszystkie wymagania wtedy napewno przynajmniej ja będę na tak i inni użytkownicy możliwe że też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheaterek 0 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jak chcecie Ja jestem chętny na próbe jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape_s 5 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na NIE WYPOWIADASZ SIE POD SWOIM PODANIEM !!! Do tego jest odpcja "Edytuj" !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Żartujesz sobie? 1.Brak reklam. 2.Konto dla podania. 3.Spamujesz w podaniu. 4.Brak składki. 5.Brak linku do gt Link do swojego GT**: Nie mogę znaleść swojego Nicku 6.Nie masz nawet 10h na serwie i Ty chcesz admina? 7.Masz warna! STANOWCZE NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na nie -Na serwerze jestem dziennie min. 4h i ciebie nie widze -Konto dla podania -Brak mikrofonu -Brak linku o GT -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Na nie powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Brak wymagań. Nie<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi