Gepard. 24 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 1. Nick: Gepard. 2. Jaki masz poziom na Diablo: 30,22,itp 3. Imię: Kuba 4. Wiek: 16 5. Znajomośc amx w skali 0/10: 7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Gepard./193.33.176.199:27015/ 9. Opisz: Siebie: Mam na imię Kuba, mam 16 lat i interesuję się różnymi rodzajami broni i jej budową, a także strzelectwo. Jestem zazwyczaj spokojnym człowiekiem. Dlaczego piszę do was podanie o Admina? Ponieważ gdy gram to najczęściej znajdzie się 1-3 cheaterów. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Nonsteam 11. Ile godzin dziennie możesz poświęcić serwerowi: Zazwyczaj gram 1-4 godzin w weekendy możliwe dłuższe poświęcenie na grę. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend): Zazwyczaj gram gdzieś od godziny 14-18 w zależności co w szkolę robię. Weekendy to od 9-10 w zależności jak mi noc pójdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Myślę, że dasz radę ogarnąć adma. Pomocny, wie o co chodzi w tym modzie, ogarnięty. Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jesteś ogarnięty i myśle że znasz się na rzeczy Stanowcze tak tym bardziej że nowy serwer i odpały nabijają ranking na botach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tylko mnie nie zastrzel ;d Pisz PW w sprawie składki i dodania admina. Okres próbny 4 dni. Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi