Skocz do zawartości

Nowe tryby na zm

rafi1606

Rekomendowane odpowiedzi

Uwazam ,że fajnie by bylo dodac na zombie moda tryby takie jak : sniper - assasin , assasin itp. Moze by bylo ciekawiej bo tak to tylko nemesis ; survivol , swarm i multi ciekawiej by się gralo bo tak to troche nudno jak ciagle te same tryby i przez to nie ma fajnej gry :/ Napiszcie jak uwazacie .

• Właściciel

Odpada, większość będzie miała problemy z lagami, a niektóre wersje dodatkowych trybów są zbugowane lub nie działają optymalnie (brak aktualizacji)

Z lagami , przez te tryby raczej nie bedzie lagow

Zobacz ze prawie na wiekszosci innych zm

sa te tryby i ludzie nie maja lagow a poza tym

nie mozliwe zeby nie dzialaly wszystkie a poza tym

mozna sprawdzic czy beda dzialac jesli nie to sie je po prostu usunie ,chyba to nie jest az taki problem? A moze to ostro polepszyc serwer :)

• Właściciel

Był na starym GXP (prawie rok temu) tryb ze assasinem i snaiperem czy coś takiego, co prawda serwery był inaczej zrobiony, ale mod był taki sam GXP+ZOMBIe, powodowało to logi i crashe serwa przez te błędy.

Mówiłem tutaj o GXP+Zombie, a nie Zombie, to dwie różne rzeczy.

Prawda jest taka, że te tryby są stare i nie aktualizowane, przez co większość z nich już nie działa poprawnie.

• Właściciel

:D
Spokojnie, chodzi mi po prostu oto, że nie ma żadnych sprawnie działających trybów, może źle to opisałem i wyglądało to na "atak", ale nie oto mi chodziło

• 2 tygodnie później...

Może ja teraz się wypowiem trochę zbaczając z tematu albo i nie ,ale nowe tryby by się przydały czasami ;) jak naprzykład kilku nemesis vs kilku survivali ;) Albo chociaż dać Trochę częściej survivale i nemesis bo bardzo rzadko one są ;)

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności