rafi1606 0 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Uwazam ,że fajnie by bylo dodac na zombie moda tryby takie jak : sniper - assasin , assasin itp. Moze by bylo ciekawiej bo tak to tylko nemesis ; survivol , swarm i multi ciekawiej by się gralo bo tak to troche nudno jak ciagle te same tryby i przez to nie ma fajnej gry :/ Napiszcie jak uwazacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jak dla mnie coś nowego to będzie fajnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Odpada, większość będzie miała problemy z lagami, a niektóre wersje dodatkowych trybów są zbugowane lub nie działają optymalnie (brak aktualizacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1606 0 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Z lagami , przez te tryby raczej nie bedzie lagow Zobacz ze prawie na wiekszosci innych zm sa te tryby i ludzie nie maja lagow a poza tym nie mozliwe zeby nie dzialaly wszystkie a poza tym mozna sprawdzic czy beda dzialac jesli nie to sie je po prostu usunie ,chyba to nie jest az taki problem? A moze to ostro polepszyc serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Był na starym GXP (prawie rok temu) tryb ze assasinem i snaiperem czy coś takiego, co prawda serwery był inaczej zrobiony, ale mod był taki sam GXP+ZOMBIe, powodowało to logi i crashe serwa przez te błędy. Mówiłem tutaj o GXP+Zombie, a nie Zombie, to dwie różne rzeczy. Prawda jest taka, że te tryby są stare i nie aktualizowane, przez co większość z nich już nie działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1606 0 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ok sory nie wiedzialem :/ Dobra to zamykaj temat Zeby nie bylo chcialem pomoc serwerowi a nie sie wymandrzac ze wiem lepiej od cb. Close post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Spokojnie, chodzi mi po prostu oto, że nie ma żadnych sprawnie działających trybów, może źle to opisałem i wyglądało to na "atak", ale nie oto mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1606 0 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1606 0 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Spoko moze zbyt powaznie to napisalem ale nie o to mi chodzilo nie zrozumialem tego zle czy cos spoko heh Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Może ja teraz się wypowiem trochę zbaczając z tematu albo i nie ,ale nowe tryby by się przydały czasami jak naprzykład kilku nemesis vs kilku survivali Albo chociaż dać Trochę częściej survivale i nemesis bo bardzo rzadko one są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nieee, wiesz jak ludzie narzekają że co chwila jest surv. Raczej powinno być to rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 no surv to porazka jest ale mozna by bylo dodac np Armagedon-Mode NEMKI vs SURVY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi