Daniel.! 793 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Wybieramy elitę sieci! Kategorie Najaktywniejszy członek administracji - Największe poczucie humoru - Najbardziej wkurzający user - Najbardziej aktywny user - Najśmieszniejszy user - Największy spamer - Najbardziej lubiany - Największy lizus - Najlepszy gracz - Wybieramy MAX 3 osoby do jednej kategorii Podsumowanie za tydzień Zapraszam do głosowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - Daniel Największe poczucie humoru - -_- Najbardziej wkurzający user - Ja Najbardziej aktywny user - Daniel Najśmieszniejszy user - Krypton Najbardziej lubiany - Madzia Największy spamer - Daniel Największy lizus - Siwy, majki, lato Najlepszy gracz - Ilonez i jej ogórki nie żeby coś ale ja nikomu dupy nie liże w przeciwieństwie do niektórych osób 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_- Największe poczucie humoru - Daniel Najbardziej wkurzający user - Sebro Najbardziej aktywny user - Soot Najśmieszniejszy user - Daniel Największy spamer - Daniel Najbardziej lubiany - Ja xD, Shanell, Maji, Siwy Największy lizus - Ja xD Najlepszy gracz - Daniel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - E tam, zaszaleje. Krypton Największe poczucie humoru - Wilku Najbardziej wkurzający user - Ochiw Najbardziej aktywny user - Siwy, do niedawna Najśmieszniejszy user - Wilku Największy spamer - -_- Najbardziej lubiany - Daniel? Największy lizus - Andre, Lato Najlepszy gracz - Daniel, Ochiw, Mucha 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - CSC Daniel Największe poczucie humoru - kozakZmC WilkuZmC Najbardziej wkurzający user -SebroxGFX Najbardziej aktywny user -CSC Daniel / Madzia <3 Najśmieszniejszy user -kozakZmC Największy spamer -Andre Najbardziej lubiany -Shanell,Madzia,Daniel Największy lizus -SebroxGFX Najlepszy gracz -CSC OwadTM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - Siwy , Daniel, Karol Największe poczucie humoru - Wszyscy po trochu Najbardziej wkurzający user - Eiden7 - odnosze takie wrazenie po przegladaniu forum (osobiscie nic do niego nie mam ) Najbardziej aktywny user - N!ck, jest nowy ale duzo pisze ostatnio Najśmieszniejszy user - Daniel, Krypton i Karol (za te krotkie puenty ) Najbardziej lubiany - Madzia,Shanell ogolnie wszystkie Kobiety na forum sa wrecz "rozrywane" ) Największy spamer - Daniel i Andre Największy lizus - Lato (chlopak rozkreca Diablo pewnie dlatego mam takie wrazenie ) Najlepszy gracz - Milord, Dudek i 4 Deko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_- Największe poczucie humoru - Siwy, Krypton Najbardziej wkurzający user - Ochif, semi Najbardziej aktywny user - Najśmieszniejszy user - Wilku Największy spamer - Siwy Najbardziej lubiany - Czanel, sut, Magda Największy lizus - Lato, M@jki, Andre Najlepszy gracz - JA i ochif <-- Karamy na cs:go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_- Największe poczucie humoru - Hussaria, Danielos Najbardziej wkurzający user - Wiho (O jeju jak mogłem zapomnieć) Rybak jeszcze jest , w sumie tak jak mówiłem, mało mnie obchodzisz, może dlatego o Tobie zapomniałem, wybacz... Najbardziej aktywny user - -_-, Daniel Najśmieszniejszy user - Brak Największy spamer - Daniel Najbardziej lubiany - Przeze mnie, myślę, że Buziol, Danielos i Dasha choć coś jej tu nie widzę. Największy lizus - n!ck, Bezrobotny, Wiho. Najlepszy gracz - Hussaria 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_-, JANajwiększe poczucie humoru - SiwyNajbardziej wkurzający user - James0vNajbardziej aktywny user - N!ckNajśmieszniejszy user - Siwy Największy spamer - -_-, pomocniczka AMXX xDNajbardziej lubiany - SiwyNajwiększy lizus - SebroxGFXNajlepszy gracz - proste ze JA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_-, Krypton-tylko czasami powinien szybciej na gg ludziom odpisywać bo spam robią na serwerze Największe poczucie humoru - CSC Daniel Najbardziej wkurzający user - SebroxGFX Najbardziej aktywny user - Ja,Siwy, Najśmieszniejszy user - Rybak Największy spamer - Siwy,-_- Najbardziej lubiany - ja, Madzia Największy lizus - SebroxGFX większego nie ma Najlepszy gracz - I jeszcze się pytacie. Ja Pride,Kajman-oceniając 4k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - no karolek, prócz niego rybak, no i jak max 3 to krypton, ale prócz niego Daniel z madzią ale to chyba sie nie liczy. Największe poczucie humoru - Ilonez Eiden Najbardziej wkurzający user - kolega senrox Najbardziej aktywny user - n!ck Najśmieszniejszy user - -_- Daniel Największy spamer - karol Najbardziej lubiany - -_-, madzia, damian, rybak, soot Największy lizus - Senrox Najlepszy gracz - DD2 HARDWARE BF2 Soot FFa polaczekkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Najaktywniejszy członek administracji - Ciężko stwierdzić górną półkę. Z UBT, adminów itd to Soot i Siwy Największe poczucie humoru - Rybak ostatnio szaleje ;d Najbardziej wkurzający user - Pewnie ja, a jak nie to Sebro Najbardziej aktywny user - Siwy Najśmieszniejszy user - Daniel Największy spamer - -.-, Madzia, Andre Najbardziej lubiany - dziewczyny zapewne ^^ Największy lizus - --- Najlepszy gracz - BF2 Ile moge Cod350 PizgamSkila @EditTo było specjalnie : < Edytowane 6 Maja 2014 przez eiden7 -_- nie -.- ^ ^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - Mucha Największe poczucie humoru - PaPku Najbardziej wkurzający user - MaloLacik xd Najbardziej aktywny user - Daniel Najśmieszniejszy user - Największy spamer - -_- Najbardziej lubiany - Daniel chyba ;d Największy lizus - siwy hah xd Najlepszy gracz - MaloLacik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - Karol Największe poczucie humoru - Daniel? Najbardziej wkurzający user - FiFixXr Najbardziej aktywny user - Karol Najśmieszniejszy user - Daniel Największy spamer - Siwy/Karol/Madzia Najbardziej lubiany - Madzia, Karol i Krypton:3 Największy lizus - Sebrox ^^ Najlepszy gracz - FFA - Damian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - Karol,Rybak Największe poczucie humoru - FiFix0 Najbardziej wkurzający user - FiFix0 Najbardziej aktywny user - Karol Najśmieszniejszy user - Rybak ;3 Największy spamer - -_- Najbardziej lubiany - -_- Rybak Ja Daniel Największy lizus - Daniel Najlepszy gracz - Oczywiście że ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - karolNajwiększe poczucie humoru - ---Najbardziej wkurzający user - SenroxNajbardziej aktywny user - Madzia , Daniel cscNajśmieszniejszy user - --- Największy spamer - KarolNajbardziej lubiany - MadziaNajwiększy lizus - MadziaNajlepszy gracz - jimmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_- i Rybak Największe poczucie humoru - CSC Daniel Najbardziej wkurzający user - Sebrox Najbardziej aktywny user - Siwy Najśmieszniejszy user - Đαηι∂ℓ™ Największy spamer - No pewnie że -_- Najbardziej lubiany - CSC Daniel, Siwy, M@jki Największy lizus - ---- Najlepszy gracz - Na 45K Papku a na Diablo ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_-, Krypton, Rybak Największe poczucie humoru - Mucha Najbardziej wkurzający user - Sebrox Najbardziej aktywny user - Daniel, Siwy Najśmieszniejszy user - Andre Największy spamer - Siwy Najbardziej lubiany - -_-, Madzia Największy lizus - Sebrox Najlepszy gracz - OnlyDD2- Jimmy, O.S.D.I/ CoD 45k Madzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_- Największe poczucie humoru - Papku Najbardziej wkurzający user - Małolacik Najbardziej aktywny user - CSC Danielo Najśmieszniejszy user - Eiden ;d Najbardziej lubiany - Andre Największy spamer - Soot Największy lizus - Siwy Najlepszy gracz - Madzia ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Najaktywniejszy członek administracji - -_- Największe poczucie humoru - Papku Najbardziej wkurzający user - Senrox Najbardziej aktywny user - CSC Daniel Najśmieszniejszy user - --- Największy spamer - Andre Najbardziej lubiany - Madzia Największy lizus - Nie wiem Najlepszy gracz - Jay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Podsumowanie Najaktywniejszy członek administracji - -_- Największe poczucie humoru - CSC Daniel Najbardziej wkurzający user - Sebrox Najbardziej aktywny user - CSC Daniel, Siwy Najśmieszniejszy user - CSC Daniel Największy spamer - -_- Najbardziej lubiany - Madzia Największy lizus - Sebrox Najlepszy gracz - Jimmy, Owad 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi