mattheo. 5 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 1. Nick: Mattheusz <3 2. Jaki masz poziom na Diablo: Ponad 20 na upadłym bo dziś kupiłem dopiero 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 17 skończy się w lipcu 5. Znajomośc amx w skali 0/10: 9 (znam się na pawnie mniej więcej, od czasu do czasu napiszę klasę do coda czy coś, dopiero zaczynam ze scriptingiem) 6. Mikrofon(Tak/Nie):Nie 7. Składka(Tak/Nie): Aktualnie nie bardzo, bo jak wcześniej napisałem, kupiłem premkę. Ale myślę że do tygodnia czasu znajdę hajs zauważyłem, że jest obowiązkowa, lecz już zasiliłem Wasz serwer dwoma smsami po 11.07. 8. Link do swojego GT: Coś niezbyt dobrze pokazuje, ale proszę http://www.gametracker.com/player/Mattheusz%20%3C3/193.33.176.199:27015/ 9. Opisz: Siebie: Uczeń 1 klasy ZSE w Rzeszowie, codziennie 40 km pociągiem w jedną stronę dojeżdżam, po szkole albo gram albo gdzieś jadę swoją 50-tką się przejechać. Lubię komputery, motoryzację i tym podobne, znam podstawy ortografii i staram się jej przestrzegać. Prowadzę swoją małą sieć z dwoma serwerami. Wiem, że krucho ze składką, ale myślę że możecie mi dać szansę . Jeśli podanie zostanie odrzucone, złożę je kiedy indziej, jak mnie poznacie. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam 11. Ile godzin dziennie możesz poświęcic serwerowi: Wracam ze szkoły koło 17, więc 3 godzinki wieczorne mogę przesiedzieć. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend): Dni robocze po 17 ew. czasem od 15 mogę być EDIT: Zaległości na forum postaram się nadrobić. @Gepard. Opisz siebie - to się opisałem. Mikro?- nie widziałem ani razu abyś Ty go użył Świeżak?- sam tu tydzień jesteś. Tydzień gram ja na serwerze. Wcześniej na tej samej modyfikacji ale na soplicy grałem 3 lata z przerwami i znam bugi o których Ci się nawet nie śniło. Składka?- napisałem że aktualnie brak mi hajsu. Opłata forum, serwera i paliwo wyczyszcza mój portfel do zera praktycznie a stałego dochodu nie mam. Rangą?- sam masz tą rangę od niedawna i pierwszy raz. I tu to ty jesteś świeżak. Przedstaw dowody mojego zachowania na serwerze @Cała reszta dzięki za pozytywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus. 3 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jestem na tak. Znam go i wiem, że sobie poradzi. Widać doświadczenie ma.Potrzebna jest administracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jestem na tak, zaległości na forum można szybko narobić. Pozdrawiam Deminer84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 masz moje tak - steam - ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Na NIE. *Brak mikro *Brak składki *Opisuję swoje życie codzienne my nie prowadzimy książki... *Konto na forum dla admina *Mało aktywności na forum *Świeżak na serwerze *Często łamie regulamin *Źle odzywa się do osób z większą "rangą" od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak na razie na nie, za mała aktywność na forum i konto dla podania. Może innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ja także na NIE powody między innymi takie same co Gepard 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jeszcze nie twój czas, musisz postarac się o dobrą opinie na serwerze i nadrobic aktywnośc na forum. Podanie Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi