polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wczoraj na serwerze poruszyliśmy temat zagrania mixa 5 adminów vs 5 graczy serwera FFA, nagroda dla lepszych to vip na miesiąc. Co o tym myślicie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem Za Dobry pomysł i chętnie bym pograł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 nie powód? Już 2 razy miał być ten mix i nic z tego nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 To ma być jeden mix, nie jakiś turniej co 2 razy nie wypalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ja tez jestem za dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Top5 graczy z serwera vs Top5 adminów. Rzecz w tym by dobrać tych, którzy nie polecą sobie w ... kiedy przyjdzie co do czego. Jestem za, jeżeli ktoś porządnie się tym zaopiekuje. Co do nagród? Nie wiem czy są konieczne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 No to nagrody są do ustalenia. Bardziej zależało by mi na zaangażowaniu uczestników, żeby zagospodarowali sobie czas na mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Bardzo dobry pomysł, jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja również jest za, świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kurde Dostaniecie admini Od nas i po co wam to Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 nie powód? Już 2 razy miał być ten mix i nic z tego nie wyszło Ty zawsze masz swoje zdanie, a nawet nie grasz na tym serwie. Co do mixu, dobry pomysł tylko jak mix to trzeba jakiś serw, ale to nie problem Serw dobrze stoi, VIP'ów z tego co widziałem dużo nakupionych to chyba nagrodą mógłby być ten VIP, ale .. jak mają go dostac 5 osob, admin / gracz to lepiej żeby było na 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 -_- sie musi wypowiedziec co do tych Vipow, ale pomysl bardzo fajny ) Pytalem sie takze Karola wczoraj o serwer na mixy. Powinny byc jakies konkrety w przyszlym tygodniu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja mogę parę groszy dorzucić na serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 do mixowego tez sie dorzucę! i proponuje zeby to byl mecz only steam zeby nie bylo lip zadnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Pomysł dobry, oczywiście chciałbym zagrać Dorzucić kilka groszy mogę (na razie mam problemy finansowe więc na prawdę niewielkie sumy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 to jo też sie pisza na to ino chca pograć tylko taki problem jest, że gracze będą mieli trochę problemy z przebiciem pro adminów odkąd pamiętam tylko admini byli na szczycie tabeli ^^ i też prosiłbym, aby każdy gracz miał steam, bo sami wiecie jak to teraz wygląda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem ZA Super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzio 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem jak najbardziej za xD Szybkie zdobycie VIP'a no i troche dobrej gry na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja też jestem za pomysł fajny i można by robić takie coś pod koniec każdego miesiąca (5 adminów vs 5 najlepszych graczy z top15) bez nagród tylko tak rekreacyjnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem za świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Bardzo fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jestem za, ale proponuje wziąć graczy z topki którzy mają wysokie k:d, a nie takich którzy grająca całymi dniami i mają 4 tyś fragów i 3,5 tyś razy padli..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Fajny pomysł, nagrody wydaje mi się że chyba nie będą konieczne Każdy zrozumie Do serwera na mixy tez moge sie dorzucac, niema żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (Uwaga) Vipy bedą dawane na 1 serwerze.Jakim Bedziecie Chcieli Np:chcesz na diabloMod to masz na DM jezeli chcesz na 350lvl cod to masz tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi