Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Co do Vipow to tylko -_- moze sie wypowiadac! To jego siec serwerow i tylko On decyduje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 @Spontan po co taka wielka, czerwona czcionka? Aż po oczach kłuje. Vipy akurat nie są konieczne, przede wszystkim liczy się dobra zabawa. I tak się już dostaje vipa za bycie w top3 serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 a nie będzie kłopotu z czasem? Zeby wszystkim pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jestem za do rzucić tez się mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Również jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wydaje mi się, że mixa zrobimy po powrocie Damiana z urlopu,dogadamy wszystko i zadziałamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Więc? Jakaś konkretna data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dużo osób już się nie cierpliwi Czekamy na datę i wybrane drużyny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Adminów na ten moment jest 17, ja bym zaproponował dla większej zabawy pierw 3 drużyny po 5 adminów i 1 ekipa graczy i zagrać każdy z każdym, a jeśli każdy admin wyrazi chęć zagrania to do tych 2 można dobrać 3 chętnych graczy. Moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 albo zrobić coś takiego ze te 3 ekipy adminów będą grały miedzy sobą i mistrz zagra z graczami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I zaraz będzie "ja nie mogę dzisiaj zagrać" itd.. Na razie zróbmy ten jeden mix, a jak będzie się cieszył zainteresowaniem to zorganizujemy kolejny. Co do terminu to napisałem, że wszystko będzie ustalone jak Damian wróci z urlopu, czyli w następnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I zaraz będzie "ja nie mogę dzisiaj zagrać" itd.. Na razie zróbmy ten jeden mix, a jak będzie się cieszył zainteresowaniem to zorganizujemy kolejny. Co do terminu to napisałem, że wszystko będzie ustalone jak Damian wróci z urlopu, czyli w następnym tygodniu. obiecuje ze się tym zajmę zaraz po urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuX^ 2 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pynio 5 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja także jestem za. Bardzo dobry pomysł tylko ważne jest aby ktoś się tym porządnie zaopiekował i doprowadził do tego by to się odbyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Pytalem sie dzis Karola co z sewerem. Musimy jeszcze poczekac bo czekamy ciagle na znizke od pukawki. Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. Ale serwer bedzie napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi