CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Siema, w sobotę, 10maja robię 18 i dostałem kilka pytań co bym sobie zażyczył, jednej osobie powiedziałem, że słuchawki z micro i więcej pomysłów nie mam co odpowiedzieć reszcie. Piszcie swoje propozycje Nie chce alkoholu. A kwota to tak do 120zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A może powiedz z jakiej kategorii ma być ten prezent czy ogólnie wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Raczej wszystko, planuję zakup motocykla ale to raczej nie wchodzi w gre bo kaski i inne trzeba kupować samodzielnie, założyć i wgl słucham propozycji Looooooool nie chciało mi dodać odpowiedzi bo została napisana zbyt szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Perfumy badz zegarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dobra, zegarek biorę ale więcej propozycji się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 jakieś podzespoły do komputera, coś z ubrania (koszulka, spodznie itp) koszulkę z podpisami wszystkich osób które bedziesz miał na 18, dmuchaną lalę , jakaś bransoletka na rękę, taka tablica ze zdjęciami z całej 18 i fajne napisy oraz podpisy , nie wiem może masz jakis przedmiot w którym potrzeba ci coś do niego np kolumny i brakuje glośnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak masz auto to odwarzacz MP3 ktory ma transmiter fal FM. Ja mam go w Transicie i swietnie sie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Raczej nic z tych rzeczy auta nie mam, lalki nie chcę jeśli już coś z kompem to cały komp bo tu nie ma co wymieniać taki szajs a może jakieś gadżety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 dobra maszynka do golenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 http://zapodaj.net/b84a97f319c20.jpg.html to polecam. Najlepszy prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wodke zeby nie braklo :disdain: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 120 zł? za tyle ci ktos panne zamowi... na "godzine szczytu" xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Damian? NL/PL Matka natura obdarzyła mnie niewidocznym, "meszkowym" zarostem MrRemix007 jak będę chciał wymachwiać ogromnym ***** to zdejme spodnie xD zresztą w pokoju tego nie postawie vI3nIo wódki nie braknie RybakTM NIE SKOMENTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Rybcio w tych sprawach obeznany Poduszkę w kształcie cycuszków aby się spało lepiej xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi