AmY 3 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 1. Nick: [A]mY* 2. Imię: Sebastian Adam 3. Wiek: 18-19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewnetualnie (0/10) - 8-10 (Nie znam tylko pluginów) 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka(Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%5BA%5DmY* 8. Reklamy sieci*: 1- http://www.cs-serwer.pl/showthread.php/119403-www-cs-classic-pl 9. Opisz: Siebie:*Mam na imię Sebastian lat 19 rocznikowo , pochodzę z małej wioski w zachodnio-pomorskim . Interesuję się sportem , cs w cs gram ok.10 lat . Na serwerze jestem chyab lubiany . Potrafię rozwiązać każdą kłótnie . Nie banuje na zawołanie , tylko pierw sprawdzam i dopiero . Admina miałem na wielu serwerach , z którymi sobie radziłem . Przepraszam ze tak krótko , ale było jedno podanie już na admina tutaj dopisuje , a nie chcę kopiować : ) Lubie czasem pośpiewać na serwerze , podrywać Asiunie ; ) 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam):Non Steam (Steam w drodze) 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: 8rano-14 i od 20-24++ 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: Gdy mam czas wolny zawsze wchodze na serwer Przeczytałem regulamin forum oraz regulamin bf2 i zaskocze wszystkich przeczytałem również regulamin serwerów ; ) Luke czy obraza to jest to ze napisałem "Że nie chcę się zniżac to twego poziomu?"To jest obraza ? i godzinki na forum da się nadrobić tak ? : ) Zrobiłem 1 reklame dodam później : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 na nie. - był ban za obrazę admina.- mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 luki ale to już było, a przez takie coś to szkoda.. jak gra rano i w nocy to najlepiej go wziąć, bo adminów nigdy za wiele. Więc masz ode mnie szanse, ale jak zrobisz reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzio 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem na TAK. Powody: - Wiek, - Składka, - Mikrofon, - Znajomośc AMXX, - Godziny gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 NA TAK. Grałem z Amy, i bardzo przyjemnie mi się grało + i - + Wiek +Składka + Micro + Znajomość AMXX - Reklamy Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na tak Wiek + Składka + Amx + Godziny grania + Tylko zacznij więcej siedzieć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deminer84 9 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jestem na tak. Powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Deminer warn za wypowiedź bez uzasadnienia? Jestem na tak : + AMXX + Wiek + Składka + Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panspecjalista 0 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jestem na tak, powody: - spoko ziomek - godziny gry na serwerze - kulturalny, nigdy nie widziałem żeby kogoś wyzywał, kłócił się z kimś - składka - wesprze sieć serwerów - amx - skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Na tak.godzinyAmxSkladkaPomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zduniu 3 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Oczywiście że na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 czesto gra i ogarnie wiec na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 skoro gr RANO i W NOCY to racja trza brać. zobaczymy ile z tego będzie prawdy bo pisanie ze gra się w nie typowych godzinach jest bardzo mądrym posunięciem. zaraz każdy będzie pisał że gra o 4 nad ranem i dostanie admina bo o 4 tez powinien ktoś pilnować porządku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CruseR. 2 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Pisz na pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi