Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nick:Damian? NL/PL Czas: 11-17 Maj Powod: Jade pierwszy raz w tym roku do PL na urlop:) Nie bede obecny na serwerze, bo komp zostaje w NL. Oczywiscie bede na steamie i forum poprzez fona. Bede pil na umor i sie lajdaczyl dlatego moge odpisywac troche pozniej :D:D Mam nadzieje ze Karol i Rybak mnie wyreczy troche na FFA ( z gory Wielkie Dzieki ) Bede tesknil za csem i wami, ale musze sie zobaczyc z babcia i reszta mojej rodzinki bo juz nie wiem jak wygladaja.... Pozdro ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Karol lub ja jesli mnie nie okrzyczysz xD ps. nie przesadz z polska wodeczka milego urlopu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Rybak jak bedziesz siedzial na forum w tym czasie bede Ci bardzo wdzieczny !!! Pozdro Ps. W Polsce bedzie ogjen xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A gdzie zawitasz w Polsce?;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Miłego urlopu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Polaczekkkkk Jade do Kostrzyny wioska kolo Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Eeee to za daleko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Milleeeeego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Miłego urlopu Pij pij puki można 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi