Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nick:Damian? NL/PL Czas: 11-17 Maj Powod: Jade pierwszy raz w tym roku do PL na urlop:) Nie bede obecny na serwerze, bo komp zostaje w NL. Oczywiscie bede na steamie i forum poprzez fona. Bede pil na umor i sie lajdaczyl dlatego moge odpisywac troche pozniej :D:D Mam nadzieje ze Karol i Rybak mnie wyreczy troche na FFA ( z gory Wielkie Dzieki ) Bede tesknil za csem i wami, ale musze sie zobaczyc z babcia i reszta mojej rodzinki bo juz nie wiem jak wygladaja.... Pozdro ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Karol lub ja jesli mnie nie okrzyczysz xD ps. nie przesadz z polska wodeczka milego urlopu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Rybak jak bedziesz siedzial na forum w tym czasie bede Ci bardzo wdzieczny !!! Pozdro Ps. W Polsce bedzie ogjen xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 A gdzie zawitasz w Polsce?;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Miłego urlopu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Polaczekkkkk Jade do Kostrzyny wioska kolo Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Eeee to za daleko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Milleeeeego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Miłego urlopu Pij pij puki można 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi