Ruskiee 31 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam, Chciałbym złożyc skarge na admina serwera zombiemode.Nick : Ruskiee Data Zdarzenia : 09.05.2014 22:17 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : DawcioOo Opis Sytuacji : poszedłem sobie po kawe którą zrobiłem sobie wczesniej i wywaliło mnie ze serwera za ping gdy wróciłem z kawa to wszedłęm na serwa a tam był nemsis no to byłem zm to zabiłem kilka humanow po chwili ban od Dawcioo za reconecta . Widze ze tylko tych których mu się podoba bo jak robią to celowo to bana nie dostana . Dowód : Dowodów nie mam bo był nemek wiec wątpie zey ktos patrzył na to kogo wywaliło za ping .. Pozdrawiam i życze miłego dnia! [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'reconnect utrudniajacy gre'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:2022801182'[AMXBans] Twoje IP: '79.186.21.113'[AMXBans] ============================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 facet Ty po prostu zrobiłeś reconnecta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To masz dowody jakiekolwiek obciążające dawcia czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 byłem wtedy na serwerze i ruskie zrobił reconnecta. dawcio pisze prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jeżeli nie masz dowodów to masz warna. http://forum.cs-classic.pl/topic/17970-skarga-dawcioo/ <--- Proszę zobaczyć co -_- napisał Przy zamykaniu tematu (na samym dole). I tyle na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 to jak dostane warna to go nie przyjme bo Dawcio jest nei ogr adminem i banuje nie słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 ale Ty jesteś za przeproszeniem chory. Nie potrafisz się przyznać do czegoś co zrobiłeś. Wcześniej gadałeś o bezsensownych skargach, a teraz sam to robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Skarga bez dowodów. warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Na serwerze nie ma pluginu na kickowanie za ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi