MrRemix007 21 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1. Nick: MrRemix007 2. Jaki masz poziom na Diablo: 29 czy jakoś tak, leci w góre bardzo szybko, Obecnie gram klasą Upadły. 3. Imię: Paweł. 4. Wiek: 15 (rocznikowo 16) 5. Znajomośc amx w skali 0/10: Tak z 8,5/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety nie, ale w najbliższym czasie postaram się kupić. 7. Składka(Tak/Nie): Tak, Składki mogę płacić do 23 zł. 8. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/MrRemix007/193.33.176.199:27015/Co prawda, godzin nie mam za dużo przegrane, ale cały czas rośnie, 9. Opisz: Siebie: Ogarnięty, Nolif na Diablo, miły, kulturaly i służę pomocą, łatwo się zaprzyjaźniam. I odrazu mówię, że ze mną nie będzie żadnych problemów. Z nudów lubię robić RoundSoundy. 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): Steam, 11. Ile godzin dziennie możesz poświęcic serwerowi: 5/6/7 h, zależy od dnia, niekiedy jakiś wyjazd lub coś. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend): W weekendy tak od 10, zalezy o której wstane, tak do 14. O 14 jade na działke, (Nie budowlaną.) około 17/18 wracam i gram gdzieś do 23, albo i dłużej. PS: Zapomiałem odrobić warna.Juz ide go "Odrabiać" Pozdro~RemiX~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus. 3 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jestem na tak. Widzę go często, to co mówi to prawda, jest miły, kulturalny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Strasznie mało przegranych godzin masz. Przyjmę Cię na okres próbny, ale jeśli nie poprawisz się z godzinami to wylecisz. Okres próbny do 15 maja. Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi