Gepard. 24 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 1.Twój Nick: Gepard. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mr.Remix007 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 10.05.2014r. 17:19 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie 6.Opis sytuacji: Mr.Remix007 zrobił vote czy Zmiana wyszło na TAK. Została wybrana mapa przez graczy Assalut_1337 i tak Mr.Remix zrobił zmienił na nią, po czym był koniec tej mapy i została zmieniona na taką samą więc postanowiłem ją zmienić na którąś z map które są rzadko grane... Wybrałem mapę de_kabul2. Po czym Mr.Remix zaczął do mnie wyklinać na u@ "CO TY ODPIERDALASZ" "GRATULUJE MĄDROŚCI". Ja odpisałem na to "NIE MA ZA CO" Po czym zrobił jeszcze raz vote czy zmiana? Co to jest? Podczas dwóch map 2 vote z rzędu? A w regulaminie jest: 6. Admin ma zakaz nadużywania swoich przywilejów np: a) Zakaz tworzenia Vote ze zmianą mapy, nie ważne czy gracze tego chcą czy nie. c) Zakaz zmieniania mapy bez powodu, chyba, że mapa jest jakoś zbugowana czy coś w tym stylu. Ja miałem powód aby zmienić mapę bo dużo graczy nie chciało grać tej samej mapy jeszcze raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zmieniłem gdyż to była za mała mapa, i nie dało sie grać.Były osoby którym sie nie podobała mapa, ale cóż każdemu się zdaży popełnienie błędu.PS: Czy w moim nicku jest Kropka? Bo ja jakoś nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 @Gepard. Zgodzę się z tobą. Mr.Remix007 nadużył w tym wypadku admina wg mnie skarga słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattheo. 5 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Każdemu może się zdarzyć. Mało Adminów jest na Diablo, więc proponuję upomnienie słowne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zmieniłem gdyż to była za mała mapa, i nie dało sie grać. Były osoby którym sie nie podobała mapa, ale cóż każdemu się zdaży popełnienie błędu. PS: Czy w moim nicku jest Kropka? Bo ja jakoś nie widzę. Admin nie ma PRAWA zmieniac mapy gdy ta mapa nie jest zbugowana i nie brakuje na niej respów ! Mapa nie mogła byc za mała bo są tu mapy odpowiednie. Remix byłeś na okresie próbnym.. Więc tak 2/3 ostrzeżenia, mógłbym Cię od razu wyrzucic, lecz jest mało adminów i co do adminowania ogarniasz, tylko radze Ci ogarnij się i nie rób takich vote. Ostrzeżenia można odrobic: - Za dobre sprawowanie mogę odjąc ostrzeżenie. - Za ilośc godzin spędzanych na serwerze moge odjąc ostrzeżenie. - Jeśli nie będzie skarg na admina słusznych też moge odjąc ostrzeżenie. Admini będą rozliczani co do tych punktów ostrzeżen co miesiąc. Skarga słuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi