panspecjalista 0 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 1. Nick: NeLCu@~2. Imię: Kacper3. Wiek: rocznikowo 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 kiedyś znałem 10/10 lecz zapomniałem pare komend, myśle że jest to kwestia przypomnienia sobie paru komend.5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak.6. Składka(Tak/Nie): Mógłbym SMS.7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Uważam, że byłbym dobrym adminem ponieważ miałem już wcześniej admina na kilku serwerach, poznałem już graczy na serwerze którzy grają lepiej i wiem którzy mogą używać wspomagaczy. Zawsze przed banem kręcę demko, żeby udowodnić Cheaterowi jego winę.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): "NeLCu@~" 330 STEAM_0:0:31715214 0 00:06 26 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: około 4h dziennie, czasami dłużej11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Skończyłem LO więc nie ma różnicy. Zawsze 20-24, czasami 7-10, + wbijam na serwer o każdej porze kiedy mam na to czas.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazin 0 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jestem na tak. Grałem z nim na różnych serwerach na którym on miał admina , jako admin spisywał się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Na tak i na nie Na tak : +Forum +Steam +Mikro +Składka Na nie : Zbyt krótko trochę grasz Ale najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 + wiek, + steam, + składka. Jestem na tak, popraw trochę aktywność na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 moim zdaniem jeszcze nie, pograj dłużnej, poznaj forum graczy. za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 tez narazie jestem na nie. nie grasz zbyt dlugo i jest dosc duzo adminow jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nelcio, krótko grasz ale raczej ogarnięty jesteś Powiem krótko: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Będę na tak ale: Odrób warna - Wiek + Składka + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie. Złóż podanie za tydzień wtedy będę bardziej przychylny do twojej prośby Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi