Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nick: Lato ~wOw~ [t] Data(nie obowiązkowo): 2014-05-15 Pytanie: Więc mam takie małe pytanie. Jeśli mam włączonego steama, a na nsie gra się na wh, to czy VAC może coś wykryc i mnie zbanowac? Inne: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniQQQ 2 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dam ci najlepszą rade;D Nie graj na WH -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dam ci najlepszą rade;D Nie graj na WH -,- Nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj. I nie gram na wh to jest pytanie tylko. Takie posty powinny byc karane warnem, nie pomogłeś a o rade nie prosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Sądzę że nie. Ponieważ nie jest to gra ze steam'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nope, nie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dziękuje za odpowiedzi. Temat można zamknąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi