Skocz do zawartości

Awesome Skarga.

Skiperek

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Skiperek

2.Nick admina/gracza który zawinił: Awesome
3.Admin/Gracz : Gracz
4.Data i godzina: Przed kilkoma sekundami
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www16.zippyshare.com/v/88769709/file.html
6.Opis sytuacji:Jak zawsze gracz powyżej wymieniony Obraża mnie jak tylko go zabije. Leci zawsze dwa słowa cytuje ,,skiperek szmato''. Raz mu odpuściłem drugi raz odpuściłem no i już za trzecim razem postanowiłem napisać skargę :) Mniej więcej to tak wygląda że jak do niego podlatuje zm gdy on jest humanem i go zabijam na różne sposoby to za chwilę widzę ,, skiperek szmato'' przykrością stwierdzam że ten gracz nie ma zahamowań. I jego tekst że coś się wymyśli aby mnie wkopać, co ja sam zrobię gdy ich jest więcej. Tak więcej. Jak Iloneza się nie obrazi nie raz widziała jak gram i staram się być kulturalny no przyznam od czasu do czasu na rundę czy tam dwie wymcknie mi się kurwa albo coś z tym stylu no wiadomo każdy ma swoje gorsze chwile ;P Tutaj też w tej skardze nie chodzi o Awesome kulture ale jak są na serverze 4 osoby jak współpracuje z ruskiem teraz nie jestem pewien ale nie stety tego już nie dam rady udowodnić brak screenów ani demek nic po za tym chyba że ktoś by się znalazł aby to potwierdził,lecz wątpię ;)
7. a tutaj ip w razie W jakie mi się udało wygenerować w konsoli: 
#10 "Awesome" 394 STEAM_2:0:1307972383   1  1:02:26   62    0.
Prosiłbym o karę jakąś albo ostrzeżenie przynajmniej dla gracza,aby trochę miał tej kultury ;) W końcu to tylko gra a nie życie ;)

Skiperek, gdy tylko zobacze że awesome cie obraza jak będę na serwerze to go zbanuje od razu.

również możesz zrobić ss'y i wysłać mi na PW. :)

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności