JumperPL 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 1.Twój Nick: JumperPL 2.Nick admina/gracza który zawinił: FiFiXo 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 15.05.2014 , 14.27 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): niestety nic nie mam ale napewno moge mieć jakiś świadków, którzy potwierdzą sytuację 6.Opis sytuacji: Dostałem bana za niewykonywanie celi mapy, wchodzilem do Ruskie i zginąłem , respie się i nagle dostaje bana na godzine. Poza tym napewno wykonywałem cele mapy bo miałem staty na minusie chyba 5:24 więc mam nadzieje że wyjaśni się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja osobiście widziałem że poleciało kilka banów za nie wykonywanie celów ale nie widziałem twej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Oczywiście, pobanowałem graczy za niewykonywanie celów razem z tobą, patrzyłem na ciebie troszeczke. i nie wykonywałeś celów Około 5-10minut patrzyłem na ciebie więc, słusznie dostałeś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jest hltv o ile dajecie tu ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Oczywiście, pobanowałem graczy za niewykonywanie celów razem z tobą, patrzyłem na ciebie troszeczke. i nie wykonywałeś celów Około 5-10minut patrzyłem na ciebie więc, słusznie dostałeś bana Jakoś dla mnie akurat dałeś bana od razu a innych potrafiles tylko zkickowac. Skiperka chyba 3 razy kikowales i nie dalej mu bana :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 może po prostu jak Fifi pisał powód bana łaskawie ruszyłeś wykonywać cele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 JumperPL, po 1 ja nie kickuje za Cele to już nie kłam. Skiperek wykonywał cele, patrzałem na każdego zobaczyłem cie że akurat nie wykonywaleś cełów, a kto nie wykonuje celow? Domyśl się. nie wykonujesz celów - Ban. 1-3h a no i kickowałem go nie za cele , tylko był afk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pisales ze patrzyles na mnie przez 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 dokładnie patrzyłem ale przechodziłeś obok niego więc looknąłem na niego i patrzyłem dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Po pierwsze JumperPL mnie tu nie mieszaj nie potrzebnie.Po drugie pisałem do fifixa że będę trochę lamił bo jem obiad.Po trzecie drugie me kicknięcie było bo siedziałem trochę za długo na forum tutaj Po czwarte jak byś wykonywał cele to było by dobrze ;PPo piąte i chyba ostatnie po co tu jest kłótnia jeżeli nie masz dowodów a jak widać to nie ma świadków xdDziękuje pozdrowienia od skiperka miłej gry ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi