Skiperek 197 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 1. Nick:Skiperek2. Imię:Patryk3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):Muszę pogadać z opiekunem i prędzej na tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015/top_players/?query=Skiperek&Search=Search Tak wiem brakuje 0,1 godziny do 20h ale ja jestem porannym ptaszkiem więc mam nadzieje że mi to wybaczycie 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem kulturalnym człowiekiem ale wiadomo jak każdemu może się czasem powiedzieć kur** itp Z góry przepraszam. Przestrzegam regulaminu oczywiście. I jestem człowiekiem który ma swoje pozytywne odpały tak zwane głupawkę wtedy nikt ze mną ze śmiechu nie może wytrzymać Nie którzy ludzie mówią że jestem ciekawą osobą ale nie wiem dlaczego xd9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:51690570. Proszę Przepraszam za wcześniejsze opóźnieniem z id 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: jak najwięcej ile tylko się da rano i wieczorami w weekendy jak najdłużej ;p11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano w dni robocze i wieczorami a w weekendy od rana do popołudnia;)12. Staż w grze Counter Strike 1.6:od 10 roku życia kochani:)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak byłem na JB oraz na Cod 301 lvl nawet byłem na diablo modzie chyba nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jestem na TAK. Steam, wydaje się miłą osobą. Dużym plusem jest to że gra rano a wtedy rzadko są admini. Aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na TAK Steam aktywność rano. składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 na tak: -steam -gra rano -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 TAK Steam Składka Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi