kula2105 0 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nick:Kula BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 50 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : BOSKI KOKOSKI [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] =============================================== Serwer: FFA Witam, Chciałbym serdecznie prosić o UB, ponieważ wbijam po pół roku przerwy gry i nagle widzę bana... Gram na steamie, lecz nigdy nie widziałem tej sieci, wbijam poraz pierwszy polecił mi ją kolega "dudek p56(suchtgier)". Chciałbym dowiedzieć się czy jest jakaś możliwość na odbanowanie mnie, ponieważ chciałbym pograć na tej sieci, gdyż doszły mnie informacje, że jest bardzo przyjemna .Mój steamid: STEAM_0:1:33488224. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Odbanujcie go bo przez jakiegos cheata ma bana , to samo IP widocznie ma co te nzbanowany koles . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jeżeli możesz napisz do -_-, też miałem taką sytuacje że ktoś dostał bana na moim ip, i miałem długą przerwę bo ub nie dostałem, więc pisz do -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi