Skocz do zawartości

podanie demolka

demolka

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: eQ` demolka
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 23
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10
5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak
6. Składka(Tak/Nie): Tak, acz kolwiek chce na sam pierw porozmawiać z opiekunem.
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/eQ%60%20demolka/193.33.177.101:27156/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja... zauważyłem że są nabory, a nie dawno po 1.5 roku odszedłem z sieci cs-unlimited, byłem tam adminem jak i H@ forum, oraz byłym sędzią na blacklisted, odszedłem z bl'a ponieważ nie miałem aż tyle czasu na opisywanie demek, a było tego bardzo dużo oraz z innego powodu, ale to już pozostawie dla wyższych rang jeżeli będą zainteresowani. Z unlimited odszedłem bo znajomi poodchodzili, a nie chciałem współpracować z nową ekipą, teraz coś o sobie, mam 23 lata mieszkam w Skarżysku-Kamiennej, koło Kielc, interesuje się Piłką Nożną no i Cs'em, po za tym mam córkę Amelkę, i przyszłą żonę z którą biore ślub w Lipcu, dla chętnych lub nie dowiarków mogę podać profil na facebooku, skoro raczej nie mieli okazji mnie poznać na tej sieci, bo nie ukrywam gram tu od 2 dni. Jednak nie liczy się czas, a doświadczenie którę mogę wnieść, po za tym oferuję pomoc w opisywaniu demek, oraz wrzucaniu na blacklisted podejrzanych typków :)
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak ,   STEAM_0:1:62544457
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: wystarczająco by ogarnąc, jestem non stop na steam więc wiadomość i jestem, no chyba że będę w pracy, mam elastyczny system godzinowy, więc z grą i zajmowaniem się rodziną nie mam problemów.
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: różnie, zalezy czy mam nocke czy dzień:) godziny mam 07-19 , 19-07 , dwa dni wolnego itd.
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8/9 lat
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK

Ps, nie zwracajcie uwagi na godziny jak i posty, liczy się doświadczenie i to co oferuję, czyli wrzucanie na bl'a oraz opisywanie demek, no i pilnowanie porządku na serwerze w dzień jak i w nocy, jak każdy zauwazył na serwie jest 97% ns-ów, a co za tym idzie, dobrze wiecie, steam jednak troche pewniejszy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, i proszę o przymknięcie oka na to czego nie spełniam, jak to się mówi są plusy i minusy, minusy zawsze można poprawić :)

Pozdrawiam demolka!

Patryku, jednak wymagania wymaganiami, jeżeli odbijesz godziny na serwie jak i na forum to będę na tak, widać że zależy Ci na adminie, dlatego jestem 50/50

+ Wiek

+ Steam

+ AMXX

- aktywność na serwie

- aktywność na forum

A ja jestem na nie.

-Reklama na SB podania, co jest dużym minusem.

-Na forum też kiepsko.

Pograj jeszcze, i za tydzień spróbuj. 

Jak to nie ma się do czego przyczepić? Podstawowe wymaganie - ilość godzin, w sumie nie wiem ile tu jest wymagane ale on ma aż ... 3h, bez przesady. Od razu to zamknijcie a Ty się na następny raz tak nie pal, bo się wypalisz...

Ładnie obszernie się rozpisałeś ale spełnij podstawowe wymagania i spróbuj ponownie za jakiś czas a będę na tak.

jestem na NIE , nowy , malo h na serwie , nic o Tobie nie wiemy , w podaniu napisales ze nie chciales sie poznac z nowa ekipa a tu tez jestes nowy , no i wypowiedz w podaniu - , stanowczo NIE

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Na prośbę gracza. Zapraszam za tydzień

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności