demolka 3 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 1. Nick: eQ` demolka2. Imię: Patryk3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak, acz kolwiek chce na sam pierw porozmawiać z opiekunem.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/eQ%60%20demolka/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja... zauważyłem że są nabory, a nie dawno po 1.5 roku odszedłem z sieci cs-unlimited, byłem tam adminem jak i H@ forum, oraz byłym sędzią na blacklisted, odszedłem z bl'a ponieważ nie miałem aż tyle czasu na opisywanie demek, a było tego bardzo dużo oraz z innego powodu, ale to już pozostawie dla wyższych rang jeżeli będą zainteresowani. Z unlimited odszedłem bo znajomi poodchodzili, a nie chciałem współpracować z nową ekipą, teraz coś o sobie, mam 23 lata mieszkam w Skarżysku-Kamiennej, koło Kielc, interesuje się Piłką Nożną no i Cs'em, po za tym mam córkę Amelkę, i przyszłą żonę z którą biore ślub w Lipcu, dla chętnych lub nie dowiarków mogę podać profil na facebooku, skoro raczej nie mieli okazji mnie poznać na tej sieci, bo nie ukrywam gram tu od 2 dni. Jednak nie liczy się czas, a doświadczenie którę mogę wnieść, po za tym oferuję pomoc w opisywaniu demek, oraz wrzucaniu na blacklisted podejrzanych typków 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak , STEAM_0:1:6254445710. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: wystarczająco by ogarnąc, jestem non stop na steam więc wiadomość i jestem, no chyba że będę w pracy, mam elastyczny system godzinowy, więc z grą i zajmowaniem się rodziną nie mam problemów.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: różnie, zalezy czy mam nocke czy dzień godziny mam 07-19 , 19-07 , dwa dni wolnego itd.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8/9 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK Ps, nie zwracajcie uwagi na godziny jak i posty, liczy się doświadczenie i to co oferuję, czyli wrzucanie na bl'a oraz opisywanie demek, no i pilnowanie porządku na serwerze w dzień jak i w nocy, jak każdy zauwazył na serwie jest 97% ns-ów, a co za tym idzie, dobrze wiecie, steam jednak troche pewniejszy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, i proszę o przymknięcie oka na to czego nie spełniam, jak to się mówi są plusy i minusy, minusy zawsze można poprawić Pozdrawiam demolka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Patryku, jednak wymagania wymaganiami, jeżeli odbijesz godziny na serwie jak i na forum to będę na tak, widać że zależy Ci na adminie, dlatego jestem 50/50 + Wiek + Steam + AMXX - aktywność na serwie - aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A ja jestem na nie. -Reklama na SB podania, co jest dużym minusem. -Na forum też kiepsko. Pograj jeszcze, i za tydzień spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Nie mam sie do czego przyczepic, aczkolwiek do poprawy minuty na serwerze, bo marnie to wyglada poki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy(Czeste chmury geste) 4 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jak to nie ma się do czego przyczepić? Podstawowe wymaganie - ilość godzin, w sumie nie wiem ile tu jest wymagane ale on ma aż ... 3h, bez przesady. Od razu to zamknijcie a Ty się na następny raz tak nie pal, bo się wypalisz... Ładnie obszernie się rozpisałeś ale spełnij podstawowe wymagania i spróbuj ponownie za jakiś czas a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 jestem na NIE , nowy , malo h na serwie , nic o Tobie nie wiemy , w podaniu napisales ze nie chciales sie poznac z nowa ekipa a tu tez jestes nowy , no i wypowiedz w podaniu - , stanowczo NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na prośbę gracza. Zapraszam za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi