jakis 0 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1. Nick: jakis2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dość dobre byłem admem umiem sprawnie korzystać z amxmodmenu i np. umiem gagować ( ktoś nie może mówić przez 10 minut )5. Mikrofon(Tak/Nie): tak, na tsa wbijam6. Składka(Tak/Nie):tak ale zapłaciłbym 1 czerwca ugadałbym to z -_-7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/jakis/193.33.177.166:27015/ 15h ale gram tu 4 dni 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Wkurzają mnie jak kampią na survku itp.co pokazuje dzisiejsza skarga kajmana. Często gracze obrażają jak ich ktoś zabije9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 4621 STEAM_0:0:78834278 0 1:01:13 35 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4h dziennie ( średnio )czasem więcej czasem mniej )11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: po szkole 16-18 wieczorami 20-23 weekendy albo rano albo wieczorem.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4-6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAk na 3modzie : zm cod cod 2 pb na innej serwerowni" deathrun na innej serwerowni: pb i pewnie jeszcze gdzieś ale nie pamiętam Ukończone 15 lat-jest Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze-15 ale gram od 4 dni Zachowanie kultury na serwerze-tak Przynajmniej 10 sensownych postów na forum-jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)-jest Posiadanie mikrofonu-jest Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna)-1 czerwca Jeżeli czerwony kolor jest zabroniony to przepraszam i poprawie,ale chcę aby pdoanie było czytelne editt;// będę tu się wypowiadał do osób an nie : ilonez -niby tak ale zauważ że gram często,a gwarancją na to że będę jeszcze grał jest to że mam kupionego vipa i slota na jeszcze około 26 dni No cóż pokuszę się o nagranie demka jak admini nie wykonują celów Ja złamałem raz regulamin, grałem 1 dzień i bazowałem jeszcze na innych regulaminach bo chciałem zagrać ze 3 rundy na nowym zm gdzie kupiłem vipa i tak potem poszedłem i przeczytałem regulamin , chodź dalej uważam że szparowanie i skanowanie to co innego , więc nie piszcie że "nieznanie regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania" bo słyszałem to już miliony razy. Dawcioo i fifi dziwne że akurat na was jako adminów są 2 ostatnie skargi ( adminów podkreślam ). No ale hltv nie ma co pozwala wam banować na np. tydzień na obrazę i ktoś nie ma dowodów że nic nie zrobił .admin na tym serwerze może wszystko . -_- na gg mówił o logach z konsoli które jak mi napisali nie są dowodem . W dodatku dajesz minus w podaniu bazując na tym że skarżę się na cb, a jak wiadomo coś takiego to jest wykorzystanie wyżej rangi przeciw graczowi który chce wyższą rangę , podobnie jakbyś chciał zamknąć skargę na sb . -spamujesz na u@ o cele do nas!? cóż te znaki ?! oznaczają chyba że uważasz siebie za kogoś bardzo ważnego który wszystko wie i nigdy nie łamie regulaminu, z czym się zgodzić nie mogę. A tu oczywiście dowód, nie wszystkie bany są za podszywkę lub AB http://amxbans.cs-classic.pl/search.php Co to ortografii to fakt pisałem szybko podanie i mogłem mieć błędy bo nawet nie korzystałem z za znacznika błędów, a ten błąd to był 1 z 2 więc może się zawsze wtrącić . A co do tego że krótko jestem już się wypowiedziałem, a h na forum mam sobie napić ? To proszę bardzo za 3 dni będę miał 24h na forum , a w wymaganiach nic o tym nie ma tylko o postach. Jak macie jeszcze jakieś zarzuty to z chęcią się wypowiem. Co do wymagań to nie spełniam skłądki ( jest wyraźnie napisane że można się dogadać z opiekunem ), a te h wbije do jutra możesz -_- poczekać z rozpatrzeniem do jutrzejszego wieczora wrzucę powtórnie moje h na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Grasz od 4 dni. Trochę za krótko żeby starać się o admina. Teraz jestem na nie. Pograj trochę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 jest czytelne, nikt tu nie jest ślepy a czerwony dla administracji, umiem gagować ( ktoś nie może mówić przez 10 minut ) ... nie mam słów, pytanie jest jak oceniasz swoją wiedzę o amxx - 0 - 10 a nie czy potrafisz posługiwać/obsługiwać pluginy. A co do podania, odpada świeżak na CSC.. (godziny na forum, serwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ortografia czasem u ciebie leży nawet teraz. Błem ? Kto zna takie słowo? Jak mówiono podanie mówi o kimś. To godzin nie bede się czepiał bo jak ja składałem to miałem 19,9 przegranych. Ale jestem na nie pogram trochę dłużej i bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na Nie za krótko z nami Brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na NIE - za krótko z nami - piszesz mi na u@ żebym robił cele jak robie. - brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Narazie na Nie - brak wymagan -mało godzinek na forum -czasami łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 na nie: -łamiesz regulamin -spamujesz na u@ o cele do nas!? -15h na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi