CHam.PION-a 2 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 1.Twój Nick: ''CHam.PION-a''2.Nick admina/gracza który zawinił: ''Gemciu ''3.Admin/Gracz : ''Admin''4.Data i godzina: 05/18/2014 - 17 : 56 : 0 - skopiowane z bana 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie : '' MrRemix007'' i ''Masakracja ''6.Opis sytuacji: Admin dostał info. na u@ że ponoć używam jakichś wspomagaczy więc nawet nie sprawdzając czy uzywam czitów dał mi od razu nie słusznie bana z fotami. Oczywiscie ssy wstawilem ale admin zachowal sie bardzo nie slusznie . Powinien sprawdzic najpierw czy uzywam czitów, a nie od razu banowac gracza ,ktory jest niczym winny . Prosze o zainteresowanie sie ta sytuacja ze strony h@ serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dokładnie, potwierdzam tą sytuację. 2 graczy zgłosiło Championa, gdyż on ich "ciskał". Gemciu super "admin" wkroczył i odrazu bez sprawdzania banował, chociaż 1 co robi to powinien wejść na spect i sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja też coś dodam Gemciu daje niesłuszne bany dostałem bana za "spamowanie". a to że 2 razy coś sb napisałem, nie pisałem więcej razy a dostałem bana za spam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Remix, wszedłem na specta by zbanować gracza fakt nie popatrzałem jak gra zbyt długo. Ale ty podobno z nim na skype rozmawiałeś ? A nie zapomniałeś czasami że podczas gry zakazana jest rozmowa na ts skype itd ? myR-dałem ci bana bo spamiłeś "R.I.P Paul Walker" chyba z 4 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHam.PION-a 2 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 To na drugi raz popatrz . Bo co do mnie to sie myliles poniewaz bylem czysty ub tez juz dostalem , na 2 raz popatrz jak ktos gra a nie ze nawet nie spojrzysz i od razu banujesz , a co do skype to nie gadalismy na nim, poniewaz nie dodzwonilismy sie nawzajem do siebie . Poza tym nie piszemy o skypie tylko o sytuacji ze mna i moim banem ,Gemciu -,- .Wcale nie popatrzyles jak gram , dales bana i tyle . Zobaczymy co powie h@ serwa, są już 4 osoby przeciwko tobie . Ogolem widze ze za toba tu malo osob przepada . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Admin ma obowiązek wejśc na specta i sprawdzic gracza, a nie od razu fotami sypac. Nie rozumiem Gemciu dlaczego banujesz ludzi za spam skoro nie ma takiego punktu w regulaminie? Kicknij za to, a nie banujesz. Admin dostaje 1/3 punkty ostrzeżenia. Skarga słuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi