`franca. 0 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 1. Nick:`franca2. Imię:Krystian3. Wiek: 06.06.19944. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/10 amxmodmenu 9/105. Mikrofon(Tak/Nie)posiadam6. Składka(Tak/Nie):Naturalnie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%60franca/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:dlatego ze mam duze doswiadczenie w adminowaniu. Jestem stałym graczem. Wkurza mnie to ze jak gram i wchodzi jakis (ns/steam) odpalony i utrudnia gre normalnym gracza chce temu zapobiec9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: okolo 2-4 h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: najczejsciej jestem w godzinach popoludniowych i wieczorami.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:ogolnie gram 4 lata z krotkimi przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Skilluje.Cs-Spark.eu,uRumcajsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 odpada, świeżak na serwie jak i forum. + Jestem stałym graczem. ? tak? Pkt 9, tak nie oznacza twojego SID, masz podać Pkt 6, składka ma być na adma Pkt 13, reklama sieci, linki oznacza też nazwy sieci. I brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Konto dla podania, Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 NIE , malo godzin na serwie , swierzak , odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 W sumie tez cie nie widzialem na serwerze i na forum :foot-in-mouth: Jestes stałym graczem? haha "wkurza mnie to ze wchodzi jakis ns/steam odpalony" ? hehe na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Nie widziałem Cie nigdy na serwerze, nie przekonuje mnie twoje podanie napisane od Tak, 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Na nie Wszystko już wymienili chłopcy wyżej. -Brak reklam -brak wymagań -nie widziałem cie na servie - niby masz 20 lat a twoje podanie wygląda jak by pisał je 14 latek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jestem na NIE. Malo jestes na serwie I latasz odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 reklamujesz inne sieci, mało obecny na serwie, konto dla podania, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi