Xarabek 3 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 1.Twój Nick: Xarabek 2.Nick admina/gracza który zawinił: jak w tytule 3.Admin/Gracz : Fifixo 4.Data i godzina: 19.05 22:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Konsola. 6.Opis sytuacji: Otóz na mapie zm_five Fifix wpadl do mnie do kampy, gdzie byłem zablokowany LM'em prosił mnie zebym go wpuścił wiec to uczyniłem, gdzie jeden gracz o nicku WAVE nie zdarzyl przejsc przez LM'a i zawiesił się. Po czym fifix napisał odrazu zeby użyc komendy M > 4 czyli Unstuck. *** jakis killed [Alpha]Nova with a headshot from mp5navy *** FiFix0 : WaV FiFix0 : e WAVE : /lm Nieznana komenda: -delllaser *** jakis killed KIllers with a headshot from mp5navy *** FiFix0 : m i 4 daj *** [Alpha]Nova killed Gracz || CSC with a headshot from infection *** *** [Alpha]Nova killed Xarabek with a headshot from i Po czym mapa dobiegła konca, nastąpiła nowa mapa zm_colores na której faworyzowałem i byłem pierwszy, fifixa nie wpusciłem dwa razy do kampy, gdy probował mnie zabic tez mu sie to nie udało, uzbierałem 156 ap ( bez vipa ) napisałem na głównym po czym ni stąd ni zowąd dostaje bana [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Uzywasz ' odblokuj ' - zabronione' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1014795225' [AMXBans] Your IP: '37.31.73.205' [AMXBans] ======================================= po 1. nie użyłem tej komendy. a FIFIX ADMIN, sam nakłaniał GRACZA zeby właśnie jej użył !!!! Dostałem Bana za co? bo nawet nie wiem ! uważam to za zwykły Power Abuse! jeśli nawet to bana daje sie odrazu, a nie po 30 minutach na innej mapie, bo go lałem jak chciałem. po 2. Fifix jest jakims nie ogarniętym dzieciakiem, potrafi wejsc na serwer o 1 w nocy gdzie gra 5 ludzi i dawać bany za Ping, bo na chwile skoczy. tylko dlatego bo kogos nie lubi i go dojezdzaja bo grac dzieciak nie umie! po 3. Fifixem strasznie kieruja emocje, w sensie ze jeśli ktos jest lepszy od niego a daj boze go jeszcze zabijesz odrazu atakuje Ciebie kickiem lub banem za jakas byle jaka błachostkę. po 4. bardzo bym prosił o wejscie kiedys na serwer i zobaczyc jak Fifix pełni role admina. po 5. Bardzo bym prosił u usunięcie jego ze sprawowania władzy na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Po 1. co to za wzór?? 1.Twój Nick: Xarabek 2.Nick admina/gracza który zawinił: jak w tytule <----- ???? 3.Admin/Gracz : Fifixo <----- ????? 4.Data i godzina: 19.05 22:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Konsola. <----- ?????? 6.Opis sytuacji:Otóz na mapie zm_five Fifix wpadl do mnie do kampy, gdzie byłem zablokowany LM'em prosił mnie zebym go wpuścił wiec to uczyniłem, gdzie jeden gracz o nicku WAVE nie zdarzyl przejsc przez LM'a i zawiesił się. Po czym fifix napisał odrazu zeby użyc komendy M > 4 czyli Unstuck. Po 2. Brak dowodów.... Po 3. Po co publicznie tutaj obrażasz fifixo?? Nie znasz go,nie wiesz ile ma lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ma być screen, co mi z takiej "wlepki"Patrz teraz na ten twój "dowód" (jak łatwo można nim manipulować) *** jakis killed [Alpha]Nova with a headshot from mp5navy ***FiFix0 : WaVFiFix0 : eWAVE : /lmNieznana komenda: -delllaser*** jakis killed KIllers with a headshot from mp5navy ***FiFix0 : nie naciskaj m i 4*** [Alpha]Nova killed Gracz || CSC with a headshot from infection ****** [Alpha]Nova killed Xarabek with a headshot from i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 po 1. nie użyłem tej komendy. a FIFIX ADMIN, sam nakłaniał GRACZA zeby właśnie jej użył !!!! niby kiedy?, xarabek zastanów się co ty mówisz. widziałem to na Zm_Collors. byłeś z kolesiem w kampie juz wbijały zombie, razem zemna ja byłem 1 było was 2 i nagle znikłeś? zarazilem 1. oraz zarazili cie za jakies 15sek Ban słuszny. oraz nie zbanowałem cię na mapie Zm_Five. jedynie za to cie zbanowałem na Zm_collors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Po pierwsze Pisz skargę według wzoru po drugie i najważniejsze skąd mamy wiedzieć że nie bawiłeś się w tych informacjach które nam przedstawiłeś? takie coś to każdy może sobie napisać. Jest wyraźnie napisane ,,5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):'' . Jak chcesz już pisać konsola pokarz nam screeny a nie kopiuj i wklej. Pozdrowienia od skiperka. Skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi