Jump to content

skarga na navigation

747

Recommended Posts

Czesc. chcualbym zlozyc skarge na admina NaViGaTiOn powod robi ss nie wchodzac na specta, wielu gracza ktorzy go zabija robi ss bo co ? dostal banie ? bozee ludzie on ma 12 lat

Na specta może i wchodzisz, ale robisz ss dla tych co Cię zabili/ przeskanowali. Sytuacja ze mną, dwa skany na gale od respa, koniec mapki, zaczyna się inferno, 20 sekund gry i od razu ss.

To nie ja chciałem ci zrobić ss tylko miałem spam na U@ żebym ci zrobił ss to zobaczyłem i mówie że zrobie ss nie szkodzi. I weś prosze cie po co oskarżasz jak nie o mnie chodziło.

NaViGaTiOn nie masz lat aby adminować na serwerze, według mnie powinni mu Adma odebrać :) PS: w wymaganiach jest 15 lat na admina on ma jakieś 12/13 nie więcej :)Pozdrawiam :) 747

tu macie rozmowe ze steam :) ocencie sami Cs-Classic | NaVi: huj ci do tego ze mam 13lat co/Cs-Classic | NaVi: ?` Virtual-G # 747: po to mnie dodales ?` Virtual-G # 747: nie potrafisz ogarnac admina ?Cs-Classic | NaVi: nie kurwa` Virtual-G # 747: zabije Cie i kazdemu ss robisz ?Cs-Classic | NaVi: kurwa jaki ty burak jestes` Virtual-G # 747: i patrz ta rozmowa na skardze zaraz bedzie :)Cs-Classic | NaVi: ty kurwa ile masz czasu u nas na servie 30minCs-Classic | NaVi: a huj mnie to` Virtual-G # 747: potwwierdza ile ty masz lat` Virtual-G # 747: dobra czescCs-Classic | NaVi: nara` Virtual-G # 747: nie moja liga

• Root

Pisaliście sobie to na Steam,a wzoru nie maRegulamin to regulamin a wy sobie jaja robicie.WZORU NIE MA TO NIE SPRAWDZAM

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy