747 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Czesc. chcualbym zlozyc skarge na admina NaViGaTiOn powod robi ss nie wchodzac na specta, wielu gracza ktorzy go zabija robi ss bo co ? dostal banie ? bozee ludzie on ma 12 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 aahahahahaha na specta nie wchodze:D patrze 1 czy 2 rundki jak gra. Ok to twoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Na specta może i wchodzisz, ale robisz ss dla tych co Cię zabili/ przeskanowali. Sytuacja ze mną, dwa skany na gale od respa, koniec mapki, zaczyna się inferno, 20 sekund gry i od razu ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To nie ja chciałem ci zrobić ss tylko miałem spam na U@ żebym ci zrobił ss to zobaczyłem i mówie że zrobie ss nie szkodzi. I weś prosze cie po co oskarżasz jak nie o mnie chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
747 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 NaViGaTiOn nie masz lat aby adminować na serwerze, według mnie powinni mu Adma odebrać PS: w wymaganiach jest 15 lat na admina on ma jakieś 12/13 nie więcej :)Pozdrawiam 747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 I co że mam ty lat ?? co ci wogule do tego!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
747 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 to mi do tego ze wymagania od lat 15 za 2 lata sie zglos ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ale pomyśl trochę, po co miałabym odpalać wh na serwerze, na którym mam admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
747 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 tu macie rozmowe ze steam ocencie sami Cs-Classic | NaVi: huj ci do tego ze mam 13lat co/Cs-Classic | NaVi: ?` Virtual-G # 747: po to mnie dodales ?` Virtual-G # 747: nie potrafisz ogarnac admina ?Cs-Classic | NaVi: nie kurwa` Virtual-G # 747: zabije Cie i kazdemu ss robisz ?Cs-Classic | NaVi: kurwa jaki ty burak jestes` Virtual-G # 747: i patrz ta rozmowa na skardze zaraz bedzie :)Cs-Classic | NaVi: ty kurwa ile masz czasu u nas na servie 30minCs-Classic | NaVi: a huj mnie to` Virtual-G # 747: potwwierdza ile ty masz lat` Virtual-G # 747: dobra czescCs-Classic | NaVi: nara` Virtual-G # 747: nie moja liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Widać ze nie ogarnięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No ja sądzę że to już jest przegięcie ... Odebranie admina moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pisaliście sobie to na Steam,a wzoru nie maRegulamin to regulamin a wy sobie jaja robicie.WZORU NIE MA TO NIE SPRAWDZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi