Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

skarga na navigation

747

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc. chcualbym zlozyc skarge na admina NaViGaTiOn powod robi ss nie wchodzac na specta, wielu gracza ktorzy go zabija robi ss bo co ? dostal banie ? bozee ludzie on ma 12 lat

Na specta może i wchodzisz, ale robisz ss dla tych co Cię zabili/ przeskanowali. Sytuacja ze mną, dwa skany na gale od respa, koniec mapki, zaczyna się inferno, 20 sekund gry i od razu ss.

To nie ja chciałem ci zrobić ss tylko miałem spam na U@ żebym ci zrobił ss to zobaczyłem i mówie że zrobie ss nie szkodzi. I weś prosze cie po co oskarżasz jak nie o mnie chodziło.

NaViGaTiOn nie masz lat aby adminować na serwerze, według mnie powinni mu Adma odebrać :) PS: w wymaganiach jest 15 lat na admina on ma jakieś 12/13 nie więcej :)Pozdrawiam :) 747

tu macie rozmowe ze steam :) ocencie sami Cs-Classic | NaVi: huj ci do tego ze mam 13lat co/Cs-Classic | NaVi: ?` Virtual-G # 747: po to mnie dodales ?` Virtual-G # 747: nie potrafisz ogarnac admina ?Cs-Classic | NaVi: nie kurwa` Virtual-G # 747: zabije Cie i kazdemu ss robisz ?Cs-Classic | NaVi: kurwa jaki ty burak jestes` Virtual-G # 747: i patrz ta rozmowa na skardze zaraz bedzie :)Cs-Classic | NaVi: ty kurwa ile masz czasu u nas na servie 30minCs-Classic | NaVi: a huj mnie to` Virtual-G # 747: potwwierdza ile ty masz lat` Virtual-G # 747: dobra czescCs-Classic | NaVi: nara` Virtual-G # 747: nie moja liga

• Właściciel

Pisaliście sobie to na Steam,a wzoru nie maRegulamin to regulamin a wy sobie jaja robicie.WZORU NIE MA TO NIE SPRAWDZAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności