jakis 0 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Moja gwałtownośc No ale słuszna na pewno . Na wstępie proszę ow granie hlv, admin daje niełuszne bany a nie da się tego udowodnić kur.. nie zamierzam siedzieć i robić ss i nagrywać dem co sekundę ... Niechadmin banuje niesłusznie zajębiście kur.. niedługo gracze kupią adma i powiecie że nie am dowodu że te typ ma adma . Może macie chociaż dostęp do logów z kosoli ? 1.Twój Nick: jakis 2.Nick admina/gracza który zawinił: fifixo 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 3 godziny temu trochę mniej 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie . MOŻE MAM ROBIĆ CO SEKUNDE SCREENY I NAGRYWAC DEMKO CĄŁY CZAS BEZ HLTV ADMIN MOŻE WSZYSTKO, TO NIC ŻE TO 20 SKARGA NA NIEGO 6.Opis sytuacji: Przyznaję się do : Spamowania o zbanowanie gracza na u@, spamowąłem gracz nie dostawał bana co jest obowiązkem admina ( jak to kur.. mam udowodnić ciekawe kieiy miałem zrobić ss skąd miałem wiedzieć że takie coś przyjmujecie ), więc piszę cały czas spamuje no ale cóż admin widocznie banować nie umie a tu ban 5 minut. OK przesadziłęm , ale wracam i pytam czy zbanonował a ten dowalił mi bana za obraze ? "zbanowałeś" obraza zajebista, ale nie ma hltv, oczywiście ! Zsotałojeszcze 30 minut było 3h cIEKAWE ILE JESZCZE SKARG MUSI BYĆ ŻEBY GO OGARNĄĆ BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 30 minutes and 5 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : jakis [AMXBans] Reason : ' obraza admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 78834278 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.43.242.17 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. czekajcie na świadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wiesz o tym że to nie ja cie zbanowałem?, tylko Skiperek?;o to juz nie moja sprawa , nie ja cie zbanowalem ja byłem z/w a pozniej napisał mi że cie zbanowal ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jakiś po pierwsze. To nie FiFixXr. Po drugie on jest świadkiem spamowania bez przerwy o zbanowaniu. PO TRZECIE I NAJWAŻNIEJSZE admin nie może ufać na słowo sam musi sprawdzić. Po czwarte dałem abyś się ogarną nie jest łatwo ogarnąć servera jeżeli jedno przez drugie spamuje. Po piąte dostałeś potem za obrazę mnie na u@. Po szóste człowieku daj zareagować a nie co 0,5 s piszesz aby zbanować gracza gdzie akurat go sprawdzałem. Więc skarga nie słuszna. Nawet nie wiesz kto daje Ci bana a dajesz skargę. Można zamknąć ten temat bym prosił. FiFixXr może potwierdzić moją wypowiedz. Proszę o danie warna graczowi ,,jakiś'' powód? Ten gracz chciał zostać adminem a nie przestrzega regulaminu i daje skargę nie słuszną. Pozdrowienia od Skiperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 AHAHHAHAHAHAHAH weż bo się zesram nie przestrzegam regulaminu ahahahahah, niesłuszna to kurva jest ban. Jeżeli ktoś tu nie przestrzega regulaminu to ty Podobno trzeba mieć wzrok do kompa 1.skąd mam wiedzieć kto to ciekawe , kurva bogiem jestem żeby wiedzieć że anonimowy admin to ty nie fifixo 2.do spamowania się przyznałem 3. to ślepy jesteś, to nic że lm były w kampie, a przy 3 zm nie widać nic 4.nodałeś i słusznie ( mówię o banie 5 minut nie 3 h ) 5.ahahahha Banowałeś zajebista obraza , ty i admin kur.. jak nie wiesz co to przekleństwo 6. Dałem ci czas na reakcją tylko minutę Jak on ma być adminem to ja chyba zwariuje , a miałem tu zostać No ale bez hltv gówno się zrobi, jeżeli taki admin ma tu grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jakiś powodzenia Ci w dalszym kłamstwach dostałeś bana na 5 minut za spamowanie na u@ gdzie przed wywaleniem Cię z serveru mnie obraziłeś FiFixXr jest Świadkiem więc coś Ci się nie podoba to wyjdź i tyle jak nie potrafisz utrzymać kultury.W regulaminie jest napisane kultura na serverze. Nawet w tej chwili nie potrafisz utrzymać kultury więc sorry. Coś Ci się nie podoba to nie wchodź gdy ja jestem bo ja nie zamierzam przymykać uwagi na Twoje wykroczenia.Pozdrowienia od Skiperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Naprawdę jesteśa ślepy , pisze po raz siódmy specjalnie dla ciebie większe literki : DO SPAMOWANIA SIĘ PRZYZNAJĘ ALE NIE DO OBRAZY. A kultura to nic nie poradzę że takich admów tu mają Jak widzisz kłamię w dalej , może teraz przeczytasz Niech ten świadek się wypowie który był z/w jak napisał, ale tego też nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Boże jakiś ogarnij się, myślisz, że jesteś Bóg wie kim, spamujesz na u@ ciągle, nawet pisząc do nas o celach, za które i tak banujemy. W tym przypadku mnie nie było ale wiem jaki jesteś. Nie możemy banować od tak sobie, bo Ty tego chcesz, zrozum, że my musimy widzieć sytuację. Teraz na forum używasz wulgaryzmów i się denerwujesz, ale w ogóle nie masz racji w tym co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Zależy jaki admin i czy widzi czy nie a jak widać nie widzi że piszę do spamu na u@. A o cele dalej twierdzę że mamrację i już wiem co mamzrobić aby móc posiedzieć na specti popilnować. np. taki fifixo byłem afk bo zarazili mnie w kampie nie bło mnie widać a ten do mnie na tsie czy jestem afk nie był na spect i jest tak zawsze admin ma 60 oczu i widzi że ktoś nie robi celów bo sam pilnie wbija do kamp i w ogólew nie lata bo całej mapie i nie patrzy kto robi cele . A tych 3 lmów już nie pamiętasz na zm_five stałeś z boku i patrzyłeś ile mam lmów a ani razu cię nie zabiłem więcm usiałeś stać z boku i jeszcze tylko po to aby wlepić bana . a to że mnie ponosi przy braku vipa czyskardze to już mójcharakter z reguły się nie denerwuję, ale jak coś dostakę lubtrace niesłusznie wpadam w szał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 nic z tego nie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jakiś Ty naprawdę Jesteś nie kumaty? Zapomniałeś jak napisałeś na u@ do mnie szmata ? Już Twoja pamięć co do tego szwankuje ? Jak coś Ci się nie podoba przestań grać bo każdego jak widzę admina tylko denerwujesz. Płaczesz bo ktoś lamie regulamin a gdy juz Ty złamiesz wielkie halo bo dostałeś bana. Dobra następnym razem dostaniesz perma. Administrator wiem wtedy ze mi zabierze admina ale przynajmniej admini i gracze odechna z ulga bo nie bedziesz spamil bez przerwy. Niech wypowie się każdy admin zm jesteś 100% ze wszyscy napiszą ze spamisz na u@ oraz obrażasz jak coś Ci nie zapasi i na pewno nie utrzymujesz kultury. Masz problem z nami ? Po patrz na siebie łamiesz bez przerwy regułamin. Te Twoje jakiś napisy na sayu kur.. albo jprdl Ty juz za to powinien dostać dawno bana. Oskarżasz mnie oraz FiFixXr za to ze bez przerwy przestrzegamy regulaminu że nie patrzymy na przyjaźnie albo koleżeństwo. Taki kurde jesteś fajny ze a dam sobie skargę a nikt z Toba nie potrafi wytrzymać i z Twoim spamowaniem. Napiszesz wielkimi literami ze się do tego przyznałeś do spamowania zwróć uwagę ze w każdym moim wypowiedzeniu się zwracam uwagę na Twoje zachowanie oraz za co dostałeś bana.Co do tych świadków to jacy świadkowie? chyba tylko admini bo gracze nie widzą co każdy z nich pisze na u@. Każdy tylko admin widzi na u@ co pisze jaki kolwiek gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dobrze powiedziane jakiś na pewno administrator sprawdzi a jak tam będzie wyzwisko na mnie i bedzie wyłącznie Twoja wina ze dostales słuszne bany to proszę administratora o to abyś dostal bana perma na zombi mod a jak nie słusznie niech mi zabierze admina. Administratorze proszę sprawdzić z dzisiaj co bylo pisane itp na u@ i ogółem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 i dalej bany, nie dociera że do bana 1 się przyznaje,czekamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Skiperek ma racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak świadka. Co do HLTV pisałem setki razy, że wina nie leży po mojej stronie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi