RuMcajS 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 1.Twój Nick: RuMcajs 2.Nick admina/gracza który zawinił: Insidious 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: ok 11 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [ZP] 0 Knife Blinks pozostalo gracz| killed gracz with knife Insidious : ciota Insidious : suka Insidious : dziwka [ZP] gracz| uzyl Kni 6.Opis sytuacji: Siema chciałbym zgłosić tego gracza gdyż to był szczyt chamstwa żeby za każdym razem przez 4 mapy gdy go ktoś zarażał bluzgał na każdego na mnie też chyba to tyle na ten temat a i sory że screena nie zrobiłem zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insidious 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Po pierwsze bluzgałem tylko na cb i się przyznaje,ale może ty się przyznaj co mnie sprowokowało ??.A to,że nadużywałeś posady SuperVipa na serwerze,każdy to może potwierdzić.Mam świadków takich jak Kotao SuperJumper Skyyoss i inni co to widzieli mogą potwierdzić moje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuMcajS 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 po pierwsze nie nadużywałem po drugie bluzgałeś na wszystkich co cie zarazili a przerwy robiłem tylko jak wbijacie pojedynczo to tego nie widać że robię przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Po pierwsze bluzgałem tylko na cb Czyli wyzywałeś, obraza gracza 30min -1h. A to,że nadużywałeś posady SuperVipa na serwerze W jaki sposób nadużywał? Przedstaw dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Gracz został zbanowany na 1 godzine. temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insidious 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Czemu wy tylko widzicie tych co grają normalnie i nie posiadają żadnych udogodnień na serwerze??.A co do dowodów to zaraz sprowadzę ludzi z serwera i oni potwierdzą moje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuMcajS 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 nie nadużywałem bo przerwy robiłem co 30 s a to że jeden wbił a za 20 s następny i tak dalej tak nawet zwykłemu graczowi nie da się wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Insidious wypowiem się tak. Po pierwsze nie znasz regulaminu to co tu wyskakujesz o nad używaniu. Po drugie cały czas obrazasz ludzi. Po trzecie nie przestrzegasz regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jeżeli nadużywa to nagraj demko, a z HLTV dalej walczymy, tym razem pomaga już jako tako pukawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi