FiFixXr 9 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Imię:Kamil Wiek:18 Kontakt: PW/Steam FiFix03 Twój nick na TS3:FiFix0 Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:bo tutaj spędzam najwięcej czasu. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 6/10 Ile czasu spędzasz na TS3:3-8h Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):7/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Duże. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dałbym ci szanse jestem na małe Tak : -Mało siedzisz trochę na TS -Wiek masz -Spełniasz wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Fifi, z powodu tego że na ts'ie poprzednim siedziałeś długo, dam Ci tak. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Na tak. Siedzi cały czas biedny na ts. Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`terN 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 `terN może uzasadnisz Swoją wypowiedź? Ja także jestem na Tak, wymogi spełniasz, wiek to też + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niezwo Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Tak jak u Kozaka wstrzymam się chwilowo od głosu z powodu sporej liczby adminów, robię aktualnie porządek z ich obowiązkami więc prosze nie kasować tego tematu odezwę się zaniedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi