`dR. 1 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 1. Nick: `dR.2. Imię: Adrian3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....177.166:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Ponieważ poprawiłem się od tamtego czasu. Dostałem jednego bana bo niechcąco zeskanowałem. Porozumiewam się dobrze z adminami i graczami. Pomagam na serwerze. Umiem się przyznać do swej winy. Posiadam kulturę osobistą.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:4163117 [Dziś kupiłem steam ^.^]10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-6h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Od poniedziałku do niedzieli.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Miałem admina 9 razy na innych serwerach. Bardzo byli ze mnie zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Na TAK - Godziny na serwerze - składka - steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie. Brak poprawy ze słownictwem na serverze. Miało być zero przekleństw a już załapałeś za przeklinanie bana. Przy okazji jak jego podanie przejdzie i usłyszę jedno przekleństwo od razu ban. Bo ja u niego nie widzę poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dobra stara się chłopak. Masz moje tak. Steam, doświadczenie i poprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 narazie na nie. -tak jak napisał skiperek "kultura" - + rzuciłeś wczoraj na admina pake gdy był ostatnim żywym człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 nie: -kultura -co chwile łamiesz regulamin -prawie w ogóle Cię nie widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`AmazinG 0 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jestem na Tak + Steam + wiek + Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`terN 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekosz 4 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Gram tam od 5 lub 6 dni i ani razu cie nie widziałem Ale może się to zmieni Jestem na Tak : -Składka -Steam -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 nie: -kultura -co chwile łamiesz regulamin -prawie w ogóle Cię nie widzę To że go nie widzisz to akurat nic może gra w innych godzinach ? Ma h na serwie więc gra. Ja jestem na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
begilla 6 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jestem stanowczo na NIE Mimo że ma 17 lat , zachowuje się jak dziecko , klnie , wyzywa i myśli że jest ponad wszystkich. Bezkarnie ciągle spina tyłek do ludzi i jest dość arogancki. Pozdrawiam Gosia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Również na Tak Wiek Doświadczenie Przegrane godziny Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na NIE -kultura -co chwile lamisz regulamin -Rzadko Cię Widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi