Skocz do zawartości

Skarga

`dR.

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: `dR.

2.Nick admina/gracza który zawinił:  Skiperek

3.Admin/Gracz :  Admin

4.Data i godzina:  24.05.2014 20:50

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):  Świadkowie, amxbans

6.Opis sytuacji: A więc admin skiperek cały czas pisal na y@@ czyli say admin. Jak wiadomo on jest do ważnych spraw. A on sobie na y@@ po prosu czatował z innymi.. Napisalem mu na u@ Że say admin jest do ważnych spraw a nie do czatowania a ten mi dał bana na 30 min Że go mam nie pouczać... Szkoda gadać. Kiedyś skiperek jak nie miał admina był koleżeński a teraz sie stał chamski..

Dr widać że nie widzisz co pisze. Odpisuje graczą na różne pytania. Pff koleżeństwo to nie tutaj. Admin nie ma mieć kolegów ani bliskich osoby. Admin ma karać tak samo kolegów jak i graczy. Napisz jak ładnie spamowałeś mi na u@ przyjmij moje zaproszenie za chwile u@ no przyjmij moje zaproszenie. Jak nie wiesz co pisze to nie wiem po co ta skarga. Dostałeś i tak mały ban bo tylko na 30 minut to się ciesz. A po drugie nie potrzebuje świadków jest przecież hltv czy jak to się zwie. Administrator sobie sprawdzi i za pewne podwierdzi moją wersje ;) 

Ja tylko tak napiszę co do y@@ nie pisz na nim bo nie widać co piszesz to się pojawia na 1 sekundę albo krócej a m konsoli wyskakuje mi często f1 i coś f2 i coś, nie wiem co to, ale wkurza i muszę szukać twojego posta, więc może to jakoś wydłużyć ?? Admin nie ma kolegów ?!?! Jak grałem na 3modzie siedzieliśmy na tsie i nawet mieliśmy info od h@ nawet .

Jakiś też to mnie wkurza że komunikaty na y@@ znikają po 1s a czasami po 15s. Nie wiem od czego to może być. I też mnie to wkurza że wyskakuje f1 coś tam napisane i potem f2 i tak dalej. I jak bym miał kolegów to bym nikomu nie dawał banów ;p 

Jakiś sam powiedz. Odpowiadałem na pytania graczy albo informowałem że mają wykonywać cele. Prawda? ;p

No pisałeś cały czas , tylko znaleźć w konsoli to co pisałeś to 20 sekund zajmuje ;/ Oni wiedzą o celach lepiej banować, to jest motywacja :) Ty z tym admem siedzisz teraz na spect i nic nie grasz .

Bo ostatnio ochoty nie mam. Przychodzę ze szkoły albo z roboty zmęczony i tylko wchodzę aby ogarnąć i trochę przypilnować servera. A jak juz zaczynam grać to zaraz na u@ piszą ze ktoś skanuje i muszę iść na speca aby ogarnąć jakiegoś gracza. Zazwyczaj gram z rana gdzie jest mało ludzi i nie muszę za bardzo ogarniać servera. Bo jak widzisz sam. Piszą skargi na mnie i na innych adminow a potem mówią ze mamy ogarniać Server gdy jesteśmy na nim. Wszystko zawsze pasi im gdy banujemy innych za łamanie regulaminu a jeżeli ktoś z nich złamie to zaraz skarga. Dr chce admina a nie przestrzega regulaminu. Non stop spamuje na u@ a potem się dziwi ze bany leca i jeszcze wyskoczy z tekstem ze innych ostrzegam a jego nie. Ehh w końcu taka rola admina ogarniesz Server a na końcu tłumacz się na skardze za co dostal bana.

Pozdro od Skiperka:P

• Właściciel

Jeżeli zobaczę w logach rozmowy tego admina na tzn "HUD" wyleci.

Na razie zamykam, nie podałeś żadnego dowodu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności