MuStO 1 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 1. Nick:MuStO2. Imię:Karol3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):75. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Jak będzie trzeba wspomóc serwer , to oczywiscie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/MuStO/193.33.176.93:27015/ , wiem że troszeczke mało . Ponieważ mam nowego steama , ale szybciutko to nadrabiam.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem bardzo przyjazną , umiem się dogadać ze9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:62879108 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W sobote - niedziele siedze po 3-4h , ale w dni szkolne to po 2h12. Staż w grze Counter Strike 1.6:6-7h , czasem na pb lubię pograć.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak, uwielbiam strach cheaterów kiedy wbijam na serwa , jako admin xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyf3r 0 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 jestem na TAK znam go jest odpowiedzialny na innych serwerowniach szanowali go jako admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie spełniasz wymagań, konto dla podania, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mono12 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ej Człowieku ! Kiedy nie gram na servie to on cały czas jest . Jestem na duże T A K dajcie chłopakowi SZANSE ! JEST BARDZO ODPOWIEDZIALNY I DAŁBYM MU SZANSE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jestem na nie. Brak wymagań, konto dla podania, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 na tak -pomocny -ogarnięty tylko nadrób godziny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na NIE.Wymagania to wymagania... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi