Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nick: Lato ~wOw~ [t]Wiek: 19Staż gry Counter-Strike: 6 lat z przerwami ;-)Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans?: Tak, aktualnie też obsługuję, jako iż jestem opiekunem NDMIle czasu poświęcasz forum?: Dziennie 3-4hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: 6 lat temu gdy zaczynałem grac w csa używałem: ECC 5.2 czy coś takiego Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: NIEDoświadczenie na podobnym stanowisku: Umiem "odróżnic" gracza grającego sprawiedliwie od cheatującego. Nie raz miałem do czynienia z tą rangą.Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Wojciech. Mam 19 lat, mieszkam w Chełmie w województwie lubelskim. Interesuje się dziewczynami, motycklami i oczywiście counter strikem jak i serwerami "diablo mod". Aktualnie opiekuję się serwerem NewDiabloMod. Nie lubię, gdy ktoś mi się podlizuje. Jestem kulturalny oraz sumienny Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na forum - 11d 9h 26m 49s Przynajmniej 100 postów napisanych na forum - OK Konto na forum powyżej 2 miesięcy - OK Chęć pomagania innym użytkownikom - OK Czyste konto (Brak warnów) - OK Dobra znajomość regulaminów forum - OK Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji - OK Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie rekrutacja zamknięta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi