Ketchup. 6 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 1. Nick:Ketchup.2. Imię:Michał3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:35,225. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie6. Mikrofon(Tak/Nie)Nie7. Składka(Tak/Nie)**:Być może8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Ketchup./193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Michał ,mieszkam na podkarpaciu. Interesuje się piłką nożną i koszykówką.Jestem ogarniętyy.Dlaczego akurat ja ? Ponieważ jak gram często spotykam "odpałów"10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-5 H12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie jestem13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jestem na tak, widać go na serwerze, ogarnia, ma przegranych nieco ponad 30h, przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Popraw aktywnośc na forum, nadrób posty (sensownie). Przyjmę Cię dlatego, że zostało mało adminów. Okres Próbny 4 dniowy. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW w sprawie składki, dodania admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi