KareR 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 1. Nick: KareR2. Imię: Krystian3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Nie7. Link do swojego GT**: Nie wiem z kąd wziąść8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: No to tak lubie sport czyli siatkówka i ping pong a czemu ja ponieważ ogarniam gram dosyć często i nie lubie nobów co graja na wspomagaczach9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak STEAM_0:0:59640077 0 02:36 56 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dosyć sporo czyli od 5 w góre11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: zależy kiedy mam czas i ochote12. Staż w grze Counter Strike 1.6: juz ładne kilka lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Byłeś tutaj adminem już za swoich czasów, dobrze mi się z Tobą pracowało, myślę że powróci stara ekipa, i będzie tak jak kiedyś. Serw 31/31 full 7 dni w tygodniu. Jestem na wielkie TAK. + wiek + steam + doświadczenie + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zapraszam na GG/PW.Tak (okres próbny )Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi