Gepard. 24 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 1.Twój Nick: Gepard. 2.Nick admina/gracza który zawinił: killer 3.Admin/Gracz : Gracy 4.Data i godzina: 25.05.2014r. 18:19 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Hltv i światkowie Sprint kurczak 6.Opis sytuacji: Widzisz Lato po co zabierać admina? Gdybyś lepiej zobaczył jakie powody dajesz na amxmodmenu to byś się przekonał. Zacząłem grać i już TXT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mogłeś zrobić ss'y bo wątpie że lato będzie zadowolony oglądaniem całego Hltv. I te uwagi w stronę H@ niepotrzebne moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Potwierdzam to co mówi gepard, typek po wielu upomnieniach, żeby nie wchodził na TXT dalej wchodził i niewykonywał celów mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Daruj sobie bo polecisz z banem i tak się to zakończy. Sam nagrabiłeś sobie i straciłeś admina więc miej do siebie problem. Pamiętaj usłyszę jeszcze od Ciebie jakiś problem do mnie to polecisz z banem bo ja nie będę tego tolerował. To że w amxmodmenu była taka opcja "Kampienie" to nie znaczy, że możesz za to banowac w moim regulaminie nic nie pisze o tym, że macie banowac za kampienie. P.S: Nie zamierzam oglądac demka bo nie mam na to czasu, w takiej sprawie mogłeś zrobic screena po prostu, a nie bawienie się w oglądanie demka z graczem który chodzi po TXT. Rozumiem jak by cheatował to jak najbardziej demko. Brak IP gracza + dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi