TheBest147 45 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jakie polecacie gry z 2010-2013 z ciekawą fabuła i nie monotonością prócz codów wszystkie gry i Lola oczywiscie ;d Grałem w -Assasin's Creed Brotherwood -Battlefield bad company 2 -Gta 4 -Sleeping Dogs -Fifa 13 xD -Batman Arkham city -Lego Batman 2 ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Far Cry 3 Gta V Wiedźmin 2 The last of us. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 GTA IV PAYDAY 2 Watch dogs DAYZ CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Dont starve <33333 spróbuj i pobij 250 dzien xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Lego Batman 2 Assasin's Creed Brotherwood Battlefield bad company 2 - serwery są już powyłączane, więc nie zagrasz online Sleeping Dogs Dirt 3 Batman Arkham city GTA 4 Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 @up napisał że grał w gta IV i AC: Brotherwooda polecam Wolfenstein'a bardzo fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wiedźmin 2 -> Bardzo dobra fabuła,i bardzo i to bardzo ładny wygląd. Saints row 3 -> Bardzo chora fabuła ale jaka gra ,Otwarty pełny życia świat. Mafia 1 i 2 -> Fabuła to bardzo plus tej gry aż mi się chciało grać we wszystkie mafie. Ładny wygląd. Watch Dogs -> Nic nie muszę ani mówić ani pisać znacie tą gre na bank przestawia człowieka czy jakiegoś gangstera hakuje wszystko telefonem. Fabuła bardzo doskonała a i zarówno jak w GTA jest ta przeszczeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Far Cry 3- +++ Gta V +++++ Wiedźmin 2 - The last of us ---- GTA IV Grałem + PAYDAY 2 +/- Watch dogs Heh na konsole jedynie potem kupie ;d DAYZ - CS:GO Pomyśle Lego Batman 2 Grałem Assasin's Creed BrotherwoodGrałem Battlefield bad company 2 - serwery są już powyłączane, więc nie zagrasz onlineGrałem Sleeping DogsGrałem Dirt 3 Grałem Batman Arkham city Grałem GTA 4 Grałem Wiedźmin 2 -> Bardzo dobra fabuła,i bardzo i to bardzo ładny wygląd. - Saints row 3 -> Bardzo chora fabuła ale jaka gra ,Otwarty pełny życia świat. - grafika Mafia 1 i 2 -> Fabuła to bardzo plus tej gry aż mi się chciało grać we wszystkie mafie. Ładny wygląd. + zajebiszcza Watch Dogs -> Nic nie muszę ani mówić ani pisać znacie tą gre na bank przestawia człowieka czy jakiegoś gangstera hakuje wszystko telefonem. + ;d Fabuła bardzo doskonała a i zarówno jak w GTA jest ta przeszczeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Gothic I the best :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Assassins creed : revelations Watch Dogs Magicka Dungeon defenders Prison architekt Mafia 2 i 1 Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Gothic I the best :] Na INOSA cóz żyś nawyczyniał Seria Gohic(cz.1cz.2) Moje Dziecinstwo U mnie ta gra jest nadal faworytem mimo tylu lat przegranych w tą serie ona nadal jest ZA*EBISTA :desire: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mario i Luigi VI xDBierki elektryczne pod woda IIschowaj salami ( pelna wersja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 GTA V, Mount&Blade, Far Cry 3, FIFA 14, WRC 4. Mam te wszystkie gry i szczerze mówiąc, jeszcze żadna mi się nie znudziła. (Aktualnie Xbox ma awarie. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus123 13 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Polecam ci Wolfenstein Enemy Territory nie wiem jak to się pisze xd wpisz Wolf ET i będzie dobrzeA także polecam grę z dreszczykiem taką jak FEAR/2/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubiPL 2 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Polecam grę Metin2 Pl tu znajdują się polskie serwery i wymagają większej cierpliwości i pracy. Jeżeli ktoś nielubi grać w trudne gry polecam PandoraMT2 i DragonMT2 to jest to samo co Metin2 Pl tyle, że dużo łatwiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wiedźmin 2 CS GO GTA IV FIFA 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Może zagraj sobie w pozostałe Assasin Creed? Polecam część II (Ezio Auditore Da Firennze!) oraz IV: Black Flag Poza tym niedługo ma wyjść już następna, Unity. Jak grałeś w Batmana, to może coś ze Spidermana? Ten nowy Amazing Spiderman jest podobno całkiem niezły albo starszy "Web of Shadows". Need for speed ? Far Cry 3 jest też niezły, za jakiś czas ma być również czwórka. Lego star wars III: Clone Wars? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 AC: Brotherhood M&B Warband; Nowa ojczyzna GTA V Medal of Honor CoD4 MF2 Skyrim no i oczywiście cs <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBlawat 29 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Gothic I,2 nk ,3 wszystkie fajne a warte uwagi mody GI mroczne tajemnice g2 The returning G3 Quest pack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Brawa dla qbika odkopał stary temat. 1/2 dla ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Assasin's Creed = jak dla mnie wszystkie są dobre Dragon Age 1 , 2 = jedynka jest lepsza ale dwójeczka też jest dobra =D Gothic 1,2,2NK,3 = koniecznie jak lubisz rpg ,ale nie graj w IV jest słaba nie polecam =D Far Cry 3 = Kocham tą grę ! Tomb Raider = jak masz czas to wszystkie części ,bo utrzymują poziom Stalker : Cień Czarnobyla = jedyna gra z serii Stalkera ,która jak dla mnie warto grać =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iCennY 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Polecam Gothic, pierwszą i drugą część. Starcraft. Mafia 1 i 2. Don't Starve, dayZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 lol , cs 1.6 , cs:go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 GTA V CS: GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Resident Evil 1,2,3,4,5,6 + Operation Raccoon CitySilent HillDead Island 2Dead Island RiptideInfestation:Survivors 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi